Samsung Galaxy Tab krijgt grote collectie aan accessoires

De accessoires voor de Galaxy Tab zijn vroegtijdig naar buiten gekomen. De tablet van Samsung krijgt naast de nodige hoesjes ook een extern toetsenbord toegemeten en een desktop stand.

Samsung Galaxy Tab

Nadat de afgelopen weken de nodige informatie naar buiten kwam over de eerste 7-inch tablet van Samsung en zelfs een teaser online werd gezet door de producent zelf, is het bijna tijd voor Samsung om de Galaxy Tab officieel te maken. Eind deze week is het dan eindelijk zover maar het lijkt erop dat nog voor de officiële bekendmaking door Samsung die aanstaande donderdag zal plaatsvinden bijna alle details al naar buiten zullen zijn gekomen van de Galaxy Tab. Zo ook zijn nu al de accessoires gelekt van de tablet en weten we inmiddels welke accessoires Samsung zal gaan lanceren met haar 7-inch Android-apparaat. Zo zal de producent optioneel een volledig keyboard toevoegen met docking station en een desktop stand. Ook zal Samsung een speciale hoes gaan verkopen voor de Galaxy Tab die van leer gemaakt is. De hoes kan er tevens voor zorgen dat de tablet in landscape kan blijven staan om video’s weer te geven voor onderweg.

Naast de accesoires heeft het toestel zelf ook wederom zijn gezicht laten zien en deze keer in Amerika wat erop duid dat Samsung de tablet ook in de states zal gaan verkopen. Wat wederom opvalt is dat Samsung ervoor gekozen heeft om nagenoeg precies de zelfde accessoires te gaan uitbrengen voor haar tablet net als concurrent Apple dat heeft gedaan voor haar iPad. Ook de usb-verbinding lijkt erg veel op die van Apple die op de Galaxy Tab zal zitten en de headset heeft ook veel weg van de headset van de iPhone. Onduidelijk is nog waarom Samsung voor deze merkwaardige stap heeft gekozen.

Samsung Galaxy Tab accesoires

 

Samsung Galaxy Tab

 

Samsung Galaxy Tab

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters