'Samsung Galaxy Tab S2 wordt dunner dan iPad Air 2'

De Samsung Galaxy Tab S2 wordt maar 6,1 millimeter dun. Daarmee zou hij dunner zijn dan de iPad Air 2, de grote concurrent van de Tab S2. En die tablet is met 6,1 millimeter al superdun.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 koopwijzer

De afmetingen van de Samsung Galaxy Tab S2 zijn nog onbekend, maar het gerucht gaat dus dat hij nóg dunner wordt dan de iPad Air 2. Over de Galaxy Tab S2 is nog weinig informatie bekend, maar nu lijkt er meer informatie naar buiten te zijn gekomen.

Net als bij de eerste Tab S komen er twee varianten van de Tab S2. Er komt een variant met een schermformaat van 8 inch en een uitvoering met een scherm die 9,7 inch groot is. Dit zijn andere afmetingen dan de eerste Tab S.

Deze eerste tablet met de voor Samsung prestigieuze ‘S’-naam kwam namelijk op de markt met schermformaten van 8,4 en 10,5 inch. Het lijkt erop dat Samsung daar nu vanaf stapt. Dit komt omdat Samsung wil overstappen op een ander schermratio. Niet meer 16:9, maar 4:3.

Dit is dezelfde schermratio als Apple met de iPad heeft en Google met de Nexus 9. Samsung volgt nu het voorbeeld van zijn grote concurrenten. Dit betekent automatisch dat de nieuwe Tab S2-tablets andere schermresoluties krijgen dan hun voorgangers. Deze zijn nog onbekend.

Samsung volgt met de Tab S2 zijn nieuwe designtrend. Dit betekent dat de tablets een metalen frame krijgen voor een hoogwaardiger gevoel bij de klant. Het is nog onbekend wanneer Samsung de Galaxy Tab S2-tablets aankondigt en voor wat voor prijs ze op de markt komen.

Bron: SamMobile

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters