‘Samsung Galaxy Tab S3 render toont gebogen schermranden’

Er is een nieuwe render opgedoken van de Samsung Galaxy Tab S3. De afbeelding toont gebogen schermranden.

Samsung Galaxy Tab S3

Geruchten wezen er vorig jaar op dat de Samsung Galaxy Tab S3 al in september zou worden aangekondigd. Dat bleek echter niet te kloppen, gezien Samsung nog steeds niet de tablet heeft aangekondigd. Daar gaat over drie weken echter verandering in komen.

Dan begint namelijk het Mobile World Congress, de grootste beurs binnen de industrie. De uitnodiging van Samsung bevatte een grote afbeelding waarop een tablet te zien is. Bovendien dook er de afgelopen weken nog meer informatie rondom de Galaxy Tab S3 op. De lancering van de Samsung Galaxy S8 is uitgesteld tot eind maart, maar naar verluidt zal de Koreaanse fabrikant wel een korte video-teaser van het vlaggenschip tonen.

Render

Gisteren is er een nieuwe render van de Samsung Galaxy Tab S3 opgedoken. De render lijkt gebaseerd te zijn op de officiële schets die onlangs lekte, afkomstig van een FCC certificatie. De enkele camera met daaronder de flash is op zowel de schets als deze nieuwe render te bewonderen. Er wordt ook gespeculeerd dat Samsung een gebogen scherm gaat implementeren, wat een primeur voor de tablets van de Koreaanse fabrikant zou zijn.

Samsung Galaxy Tab S3

Specificaties

Laten we ook nog eens de overige verwachte specs doorlopen. De Samsung Galaxy Tab S3 heeft een 9.6-inch AMOLED scherm met een resolutie van 2048 x 1536. Onder de motorkap vind je naar verwachting de Snapdragon 820, met een quad-core CPU en de Adreno 530 GPU. Gebruikers hebben beschikking tot 4GB aan werkgeheugen en 32GB/128GB aan intern opslaggeheugen. Aan de achterkant van de tablet zit een 12MP camera, selfies kunnen met een 5MP camera genomen worden. Het apparaat draait op Android 7.1 en heeft een USB-C port. De rest gaan we op 26 februari ontdekken!

Bron: SlashGear

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters