‘Samsung Galaxy Tab S3 verschijnt begin 2017’

Het gerucht ging aanvankelijk dat Samsung zijn nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 in september ging aankondigen. Dat zou het Zuid-Koreaanse bedrijf doen op de IFA-beurs in Berlijn. Dat bleek niet waar te zijn, maar de tablet blijkt alsnog vol in ontwikkeling.

‘Samsung Galaxy Tab S3 begin 2017 uit’

Samsung Galaxy Tab S3Sammobile weet namelijk dat Samsung zijn nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 wil gaan uitbrengen in het eerste kwartaal van 2017. Volgens de website komt de technologiefabrikant met dezelfde twee varianten als bij de Galaxy Tab S2 9.7. De Wi-Fi-variant van de Tab S3 zou het modelnummer SM-T820 krijgen. De 4G-variant geeft Samsung naar verluidt het nummer SM-T825 mee. De fabrikant noemde de twee versies van de S2 9.7 respectievelijk SM-T810 en SM-T815. Over nieuwe functies, specificaties of een adviesprijs is nog niets bekend.

Samsung Gear S3 Frontier en Classic

De verwachting is ook dat Samsung zijn Samsung Gear S3 Frontier en S3 Classic in het eerste kwartaal van 2017 gaat uitbrengen. Deze smartwatches hebben een IP68-certificatie wat betreft water- en stofbestendigheid. De horloges zijn te verkrijgen in zowel Bluetooth- als Bluetooth + LTE-modellen. Ook kan je met beide smartwatches draadloze betalingen doen via NFC of MST. De schermen worden beschermd door Gorilla Glass SE+. Daardoor kan je de informatie op je scherm makkelijker lezen. Bovendien voorkomt het glas krassen. De Samsung Gear S3 Frontier en S3 Classic gaan 400 euro kosten.

Bron: Sammobile

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters