‘Nieuwe render toont Samsung Galaxy Tab S3 met fysiek toetsenbord’

De Samsung Galaxy Tab S3 is nu in al zijn glorie te bewonderen. De bekende lekker Evan Blass heeft namelijk een volledige render gedeeld, waarop ook een fysiek toetsenbord te zien is.

Samsung

De geruchten rondom de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ blijven je om de oren vliegen. Daardoor zou je bijna vergeten dat de vlaggenschepen niet zoals elk jaar tijdens het Mobile World Congress worden aangekondigd, maar pas eind maart. Samsung zal eind deze maand wel alvast een teaser tonen. Verder zullen de schijnwerpers echter vooral op een ander product staan. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy Tab S3.

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 render

De high-end tablet zal op 26 februari de hoofdrol gaan spelen tijdens het evenement van Samsung. Aanvankelijk leek het erop dat de tablet al eind vorig jaar uit zou komen. Wellicht door de Galaxy Note 7 werd het product echter uitgesteld. Pas sinds deze week duiken er foto’s op van het stijlvolle hebbeding. Vanaf vandaag hoeven we het echter niet meer met onduidelijke foto’s te doen, want de bekende Evan Blass heeft een volwaardige render gedeeld.

Specificaties

De render toont de voorkant van de Samsung Galaxy Tab S3, inclusief een fysiek QWERTY toetsenbord. Daarmee zal de Koreaanse fabrikant zich ongetwijfeld op de zakelijke markt willen richten. Daarnaast kun je ook de bekende S Pen kunnen gebruiken, al moet je die naar verluidt wel los kopen. De Samsung Galaxy Tab S3 heeft een 9.6-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1536 x 2048. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 820, inclusief een quad-cire CPU en de Adreno 530 GPU, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van de tablet zit een 12MP camera, selfies kunnen genomen worden met een 5MP camera. Laat 26 februari maar komen!

Bron: @evleaks

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters