‘Samsung Galaxy TabPro S2 gecertificeerd door FCC’

Een apparaat van Samsung onder het modelnummer SM-W727V is gecertificeerd door de FCC. Het gaat waarschijnlijk om de Samsung Galaxy TabPro S2.

Samsung Galaxy TabPro S2

Recent is er een apparaat van Samsung onder het modelnummer SM-W727V gecertificeerd door de FCC. Men denk dat het gaat om de Samsung Galaxy TabPro S2, een tablet die recent zijn bluetooth certificatie heeft gekregen. De geruchten gaat dat het apparaat Gorilla Glas krijgt, een 12 inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 1440 bij 2166 pixels. Het apparaat krijgt stroom van de Intel’s Intel Core i5-7200 7th Generation processor geklokt op 3.1GHz. Daarnaast krijgt het apparaat 4 gigabyte aan LPDDR3 RAM en 128 gigabyte aan intern geheugen. Ook krijgt het apparaat twee camera’s. De achtercamera krijgt 13 megapixels en de voorcamera krijgt 5 megapixels. De batterijcapaciteit van het apparaat is 5070mAh en het apparaat draait om Windows 10.

Opvouwbare smartphone

Samsung heeft nog een nieuwtje: de opvouwbare smartphone gaat gepresenteerd worden tijdens het Mobile World Congress dit jaar. Er is voor de rest nog niet veel over deze smartphone bekend, dus dat wordt nog een verrassing. De smartphone wordt in een privéruimte gepresenteerd waar alleen genodigde gasten mogen komen. Op deze manier kan Samsung de reactie pijlen van het publiek en kijken of het apparaat goed in de markt ligt. Daarnaast kan Samsung op deze manier fabrikanten vinden die misschien wel geïnteresseerd zijn om dit vouwbare scherm ‘Samsung Display’ willen kopen.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters