Veyron: Samsung’s high-end klaptelefoon gecertificeerd

Naar verwachting zal Samsung op 3 november dan eindelijk de Samsung Galaxy Veyron onthullen, een high-end klaptelefoon die vandaag is gecertificeerd.

Samsung Galaxy Veyron

Samsung Galaxy VeyronDe afgelopen maanden zagen we Samsung Veyron al verschillende keren voorbij komen. Het Android toestel valt op omdat het om een klaptelefoontje gaat. Het is lang niet de eerste keer dat Samsung de nostalgische vormfactor nog eens uit de kast haalt. Meestal gaat het dan echter om budgetmodelletjes, vaak enkel bestemd voor China. De Samsung Veyron lijkt een uitzondering op die regel te gaan worden. Het toestel heeft namelijk high-end specificaties en werd onlangs al door de FCC in Amerika gecertificeerd.

Specificaties

Vandaag werd de klaptelefoon gecertificeerd door de Chinese instantie TENAA. Het was de laatste stap die genomen moest worden voor de lancering, die naar verluidt op 3 november plaats zal gaan vinden. De certificatie bevestigt de eerder gelekte specificaties. De SM-W2017 heeft een 4.2-inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 1080 x 1920.

Onder de motorkap zit een Snapdragon 820 chipset met een quad-core 2.15GHz CPU en de Adreno 530 GPU, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Foto’s kunnen genomen worden met een 12MP aan de achterkant en een 5MP camera aan de voorkant van de klaptelefoon. Een 2300mAh moet er dankzij het kleine scherm je de dag door kunnen helpen. Daarnaast heeft de Samsung Veyron een vingerprintscanner.

Onthulling

De kans is zeker aanwezig dat de Samsung Veyron ook naar Nederland komt. We gaan het de komende week ontdekken, want op 3 novenber zal de Koreaanse smartphonefabrikant naar verwacht het opvallende model onthullen. Helaas is het nog niet duidelijk wat voor prijskaartje we kunnen verwachten, maar gezien de specificaties zal het zeker geen budgetmodel worden.

Bron: TENAA

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters