Samsung Galaxy View tablet uitgelekt

Een enorme tablet van Samsung is uitgelekt door de FCC. Zowel de specificaties als een systematische tekening van de tablet liggen op straat.

De FCC (Federal Communications Commission) van Amerika heeft een 18.4 inch grote Samsungtablet goedgekeurd. Volgens geruchten zal de tablet de Galaxy View heten en modelnummer SM-T677A krijgen.

De onderstaande afbeelding is een systematische tekening van de tablet.

Samsung Galaxy View tablet uitgelekt gsmarena 001 

Op de bovenstaande afbeelding is duidelijk het logo te zien van de Amerikaanse provider AT&T. Hieruit, en aan de netwerkspecificaties die op de onderkant van de tablet staan, kan afgeleid worden dat deze tablet mobiel internet krijgt. Aangezien het AT&T-logo op de tablet te vinden is, bestaat de kans ook dat deze tablet alleen naar Amerika gaat.

Op de eerste van deze maand heeft een Samsungtablet met ruwweg dezelfde modelnaam en hetzelfde formaat de GFXBenchmark gedraaid. Deze tablet had de modelnaam SM-T670, de tablet die gekeurd is door de FCC had de modelnaam SM-T677A. Dat deze twee modelnamen op de zelfde tablet duiden is nooit bevestigd, maar wordt door een aantal websites aangenomen. In de SM-T670 werd een Exynos 7-processor gevonden die geklokt was op 1.6Ghz. Voor het opslaan van data was 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen aanwezig. Opmerkelijk genoeg bevatte de tablet volgens de GFXBenchmark een scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Door het schermformaat van 18,5 inch krijgen we een pixeldichtheid van 118 pixels per inch. Als deze specificaties waar zijn, betekent dat dat deze tablet een onscherp scherm krijgt.

Samsung Galaxy View tablet uitgelekt samsung galaxy view sm t670 840x758 

Het laatste onderdeel van de specificaties zijn de afmetingen. De afmetingen zijn gevonden na graafwerk in documenten van de FCC, uitgevoerd door de website GSMArena. De tablet krijgt een breedte van 447 millimeter en een hoogte van 272 millimeter. De dikte van de tablet is momenteel nog niet bekend.

Totdat Samsung deze tablet aankondigt, staat nog niks vast. Het is dus niet zeker of deze tablet naar Nederland komt en welke prijs hij krijgt.

Bron: FCC

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters