‘Opvouwbaar vlaggenschip Samsung bijna klaar, staat boven Galaxy S-serie’

Al jaren duiken er om de zoveel tijd berichten op over een mogelijk opvouwbaar toestel van Samsung. Het bedrijf lijkt deze berichten te willen stimuleren door telkens een kleine tease te geven van de technologie. Zo kregen we bijvoorbeeld in 2013 en glimps van wat we zouden kunnen verwachten met het Youm concept. Daarna doken telkens bericht op, welke stelden dat het niet lang mee zou duren. Na alle berichten lijkt het erop dat er nu eindelijk wat meer concrete informatie beschikbaar is en dat we binnenkort echt de opvouwbare displays zullen zien verschijnen. Het eerste opvouwbare toestel zou de Samsung Galaxy X moeten zijn.

Ontwerp opvouwbare Samsung Galaxy X gedemonstreerd tijdens MWC

De afgelopen paar maanden is bepaalde informatie gelekt, waaronder patentaanvragen, die onthulden dat de eerste opvouwbare Samsung telefoon de Samsung Galaxy X zal zijn. De Galaxy X zou kunnen transformeren van een smartphone naar een 7 inch tablet door het toestel uit te vouwen. Samsung zou echter al een stap verder zijn dan patenten aanvragen. Volgens de berichten zou het bedrijf tijdens het MWC 2017 achter gesloten deuren al een ontwerp hebben gedemonstreerd voor een beperkt aantal partners.

Samsung Galaxy XProductie prototype derde kwartaal 2017

ETNews zou zelfs het bericht hebben ontvangen van onbekende bronnen in de industrie, dat Samsung Electronics en Samsung Display dit jaar de productie al willen starten. In het derde kwartaal van 2017 zouden duizenden toestellen geproduceerd worden om verstuurd te worden naar mobiele aanbieders en andere belangrijke partners. Hiermee zou meer feedback ingezameld moeten worden voordat begonnen wordt aan de massale productie. Het massaal produceren van de Galaxy X zou volgens sommige berichten in 2018 al kunnen beginnen.

Galaxy X meer premium dan standaard vlaggenschip toestellen

ETNews laat ook weten dat Samsung de nieuwe Galaxy X op de markt wil positioneren als zijnde hoger dan de andere vlaggenschip toestellen. Het toestel zou meer luxueus moeten worden en meer kwaliteit moeten bieden. Ook zou Samsung de opvouwbare displays willen inzetten bij andere elektronische apparaten.

Bron: ETNews

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters