Samsung Galaxy X: meer details over de komst ‘opvouwbare’ smartphone

Het blijft een interessante strijd: het gevecht om het grootste marktaandeel voor mobiele telefonie. Apple gaat al jaren aan kop, maar Samsung blijft dromen om de iPhone van de troon te stoten. En het gaat op een dag vast en zeker lukken. Al helemaal als je het volgende toestel de Samsung Galaxy X noemt…

Supportpagina Samsung Galaxy X gespot

De Samsung Galaxy X is in principe niets nieuws. Al jaren wordt er over de mysterieuze buigbare (of opvouwbare) smartphone van Samsung geschreven. Een smartphone met een buigbaar scherm moet dé smartphone-innovatie zijn waar wij naar snakken. Dat denken wij niet, maar spectaculair kan het wel zijn. Samsung durft het met de Galaxy X in ieder geval aan… De Nederlandse guys van mobielkopen.net hebben namelijk de supportpagina van de Galaxy X gespot. Applaus 👏.

Samsung Galaxy X

Aangezien er al jaren geruchten rondom de Galaxy X worden verspreid heeft de naam niets met de iPhone X van Apple te maken. Misschien was Apple wel zo slim om de X al eerder te gebruiken, waardoor Samsung weer op zoek moet naar een ander toestelnaam. Een supportpagina is overigens wel een belangrijk signaal dat naar een aankomende introductie suggereert. Op de pagina is helaas nog weinig informatie te vinden.

Unieke smartphone

Het is overigens uniek te noemen dat er nog zo weinig over het toestel bekend is. Samsung heeft namelijk moeite om specificaties en designs van smartphones geheim te houden. Neem de Galaxy S8, iedereen wist al hoe het toestel eruit zou zien voordat de smartphone werd aangekondigd. De Galaxy X-serie brengt daar dus verandering in. Het wordt waarschijnlijk zo goed afgeschermd, omdat dit de eerste opvouwbare smartphone voor de consument wordt…

Samsung Galaxy X

Mobielkopen.net benadrukt dat het toestel wel in eerste instantie alleen voor de Zuid-Koreaanse markt wordt ontwikkeld. Ook al zal er een beperkte oplage van pak ‘m beet 100.000 exemplaren worden vrijgemaakt. Die gaan natuurlijk als warme kadetjes over de toonbank. Wordt de Galaxy X net zoals de Samsung Galaxy S9 tijdens de CES 2018 aangekondigd? We gaan het in januari 2018 zien! Alle geruchten rondom de X-variant van Samsung volg je in ieder geval hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters