‘Samsung Galaxy Xcover 4 details gelekt’

Samsung gaat mogelijk tijdens het Mobile World Congress de Samsung Galaxy Xcover 4 onthullen. Deze smartphone is waterdicht en robuust.

Samsung Galaxy Xcover 4

Wat zo bijzonder aan deze smartphone is dat deze robuust en waterdicht is. Op Benchmark zijn er details gelekt over deze smartphone. De Galaxy Xcover 4 wordt onthuld op het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar. Deze mobiel is de opvolger van de Samsung Galaxy Xcover 3 die in 2015 is verschenen. Er was eerder al een WiFi-certificaat gelekt waarvan de details worden bevestigd in de benchmark.

Specificaties

Het toestel krijgt 2 gigabyte RAM, 16 gigabyte intern geheugen en het toestel draait op 1,4 GHz Samsung Exynos 7570 quad-core processor en maakt gebruik van Android 7.0 Nougat. Ook heeft de smartphone een MIL-810G certificering voor val -en stootbestendigheid. Het scherm zal een grootte krijgen van 4,5 inch met een resolutie van 480 bij 854 pixels. Daarnaast gaan we ervan uit dat de mobiel waterdicht en robuust is, aangezien de voorgangers van deze smartphone dat ook waren.

Onthulling

Er wordt verwacht dat de smartphone tijdens het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar wordt gepresenteerd, aangezien de vorige versies van deze smartphone ook in maart en april werden gepresenteerd dat jaar ervoor. Natuurlijk zijn dit aannemingen, dus is er niet met zekerheid te zeggen of dit waar is. Hopelijk komt Samsung binnenkort met meer informatie.

In de foto hieronder kun je de foto van Benchmark zien:

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters