‘Samsung Galaxy Xcover 4 details gelekt’

Samsung gaat mogelijk tijdens het Mobile World Congress de Samsung Galaxy Xcover 4 onthullen. Deze smartphone is waterdicht en robuust.

Samsung Galaxy Xcover 4

Wat zo bijzonder aan deze smartphone is dat deze robuust en waterdicht is. Op Benchmark zijn er details gelekt over deze smartphone. De Galaxy Xcover 4 wordt onthuld op het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar. Deze mobiel is de opvolger van de Samsung Galaxy Xcover 3 die in 2015 is verschenen. Er was eerder al een WiFi-certificaat gelekt waarvan de details worden bevestigd in de benchmark.

Specificaties

Het toestel krijgt 2 gigabyte RAM, 16 gigabyte intern geheugen en het toestel draait op 1,4 GHz Samsung Exynos 7570 quad-core processor en maakt gebruik van Android 7.0 Nougat. Ook heeft de smartphone een MIL-810G certificering voor val -en stootbestendigheid. Het scherm zal een grootte krijgen van 4,5 inch met een resolutie van 480 bij 854 pixels. Daarnaast gaan we ervan uit dat de mobiel waterdicht en robuust is, aangezien de voorgangers van deze smartphone dat ook waren.

Onthulling

Er wordt verwacht dat de smartphone tijdens het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar wordt gepresenteerd, aangezien de vorige versies van deze smartphone ook in maart en april werden gepresenteerd dat jaar ervoor. Natuurlijk zijn dit aannemingen, dus is er niet met zekerheid te zeggen of dit waar is. Hopelijk komt Samsung binnenkort met meer informatie.

In de foto hieronder kun je de foto van Benchmark zien:

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Maria Van Balen ; miavanbalen9@gmail.com -

    Telkens als ik me registreer als “BElGiE” ontvang een foutmelding en kan ik NIET “openen”!!?? ;://www.allaboutphones..nl/; ik gaf “België ” is ” .be ” op en NIET ” Nederland” dat is “.nl “.hoe is zoiets mogelijk??

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters