‘Binnnenkort aankondiging Samsung Galaxy Xcover 4’

Sinds Samsung in April 2015 het derde model van de Galaxy Xcover smartphone lanceerde, is het erg stil geweest rond de ruig uitziende serie. Voor redenen die niet helemaal duidelijk zijn, brengt het bedrijf de Xcover telefoons niet elk jaar uit. Eéns in de twee jaar lijkt Samsung voldoende te vinden. Aangezien we in 2015 het laatste model zagen, zou dit jaar een opvolger het licht moeten zien. Dit lijkt inderdaad het geval te zijn. Onlangs is namelijk een mogelijk Xcover 4 model opgedoken bij Wi-Fi Alliance.

SM-G390F toestel is waarschijnlijk Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4Een nog onbekend Samsung toestel heeft recentelijk Wi-Fi certificatie mogen ontvangen. Het toestel stond vermeld onder het modelnummer SM-G390F. Gespeculeerd wordt dat het gaat om de Xcover 4. De Xcover 3 had namelijk het modelnummer SM-G388F. Bij de informatie van de certificering is te zien, dat het toestel zal draaien op Android 7.0 Nougat.

Galaxy Xcover 3

De Xcover 3 van 2015 kwam met een 1.2 GHz quad-core chipset in combinatie met 1.5GB RAM en 8GB interne opslag. Het had een 5 megapixel achtercamera en een voorcamera van 2 megapixel. Verder werd het toestel aangedreven door een 2200mAh batterij. Met deze specificaties in het achterhoofd, zal het interessant zijn te zien welke specificaties Samsung voor het nieuwe toestel heeft bedacht. Met twee jaar tussen de twee smartphones zal de Xcover 4 natuurlijk sterk verbeterd zijn ten opzichte van zijn voorganger.

Aankondiging op WMC?

De kans is groot dat Samsung dit nieuwe model zal aankondigen tijdens het veelbesproken Mobile World Conference eind februari. In tegenstelling tot eerdere aannames zal het bedrijf de Galaxy S8 serie toch niet tijdens het event lanceren. Dit geeft het Xcover toestel een grotere kans getoond te worden. Het wachten is op Samsung voor verdere details en confirmaties. De Wi-Fi certificatie duidt er in ieder geval op, dat we het toestel binnenkort kunnen verwachten.

Bron: Wi-Fi Alliance via SamMobile

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters