Samsung Gear S2 krijgt update met nieuwe functies

Samsung is begonnen met de uitrol van een update voor de Gear S2 smartwatch, de update voorziet onder andere bugfixes en nieuwe functies.

Samsung Gear S2 krijgt update met nieuwe functies gear s2 versions

De Gear S2 is een smartwatch van Samsung die deze zomer werd uitgebracht. Het apparaat draait, in tegenstelling tot heel wat andere smartwatches, niet op Android Wear maar op Tizen OS. De Zuid-Koreaanse fabrikant komt nu met een redelijk grote update voor het apparaat, de uitrol is al begonnen. De update krijgt versienummer R732XXU2BOKK. Er zijn enkele prestatieverbeteringen en bugfixes voorzien.

De update is zo’n kleine 90MB groot en vereist ook de laatste versie van de Gear S2 app voor je smartphone, anders kan je de update niet installeren. Er zijn enkele nieuwe apps toegevoegd voor de smartwatch, samen met enkele nieuwe wijzerplaten. Vanaf heden is er ook een zoekfunctie ingebouwd in de Contacten-app zodat je makkelijker de juiste personen kan vinden. Als de Bluetooth-verbinding wordt verbroken krijg je vanaf nu een waarschuwing. Op de wijzerplaat verschijnt vanaf nu ook een indicator die aangeeft dat je ongelezen berichten hebt.

De update zou gradueel moeten uitrollen naar alle toestellen, als je nog op de update wacht is het belangrijk dat je de bijhorende app voor je smartphone ook naar de laatste versie updatet.

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters