Samsung Gear S2 krijgt update

In Zuid-Korea is er een nieuwe software-update voor de Gear S2 uitgerold. De update brengt een aantal nieuwe opties met zich mee. Wanneer de update in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Samsung 'kijkt naar de mogelijkheid' om de Gear S2 met iPhones te laten werken samsung gear s2 hands on

De Samsung Gear S2 wordt door sommigen gezien als de beste smartwatch van het moment. De Gear S2 draait op Samsungs Tizen-besturingssysteem. Door Tizen kan Samsung unieke functies toevoegen aan zijn horloge.

Met software-update R732XXU2BOKF zijn onder andere nieuwe wijzerplaten toegevoegd en is er een screen time out-menu. Verder geeft de smartwatch nu een melding als hij de verbinding met de mobiel kwijt is.

Helaas brengt de update ook ‘bloatware’ met zich mee. Er is een Starbucks-app, een Koreaanse navigatie-app en een Flipboard-app toegevoegd. Of deze ‘bloatware’ ook op Gear S2’s in Nederland wordt geïnstalleerd is niet bekend. De software is voorlopig alleen in Zuid-Korea te downloaden.

De Samsung Gear S2 is in augustus gepresenteerd. De smartwatch bevat een 1,2 inch-scherm, een dualcoreprocessor geklokt op 1 GHz, een 250 mAh-batterij, 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslaggeheugen. Het unieke aan het horloge is de draaischijf om de rand van het toestel. Met deze schijf kan de gebruiker door de software navigeren.

Samsung Gear S2 

Bron: XDA Developers

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters