Samsung Gear S2 voorzien van een update

Samsung heeft zijn Samsung Gear S2 zojuist voorzien van een update met een aantal handige en leuke nieuwe functies.

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 3GDe Samsung Gear S2 is het bedrijf zijn tweede generatie S smartwatch. Het toestel werd vorig jaar tijdens de IFA-beurs in berlijn aangekondigd en draait op Samsung zijn Tizen OS. In tegenstelling tot de meeste smartwatches kun je de Gear S2 niet alleen bedienen met fysieke bedieningsknoppen en een touchscreen. Je kunt ook de kroon van de smartwatch ronddraaien om zo te navigeren door de interface. Bij All About Phones hebben we de Gear S2 ook uitgetest en vinden het nog altijd een van de betere smartwatches die je kunt kopen. Dit vooral dankzij de functionaliteit die Tizen OS biedt op de smartwatch. Je krijgt een nette, overzichtelijke interface en op meldingen reageren is heel makkelijk. Ook krijg je een breed aanbod aan watchfaces en zijn er verschillende leuke applicaties die je op de smartwatch kunt installeren.

Geen iOS ondersteuning

Geruchten over een update voor de Samsung Gear S2 die ondersteuning voor iOS toevoegt aan de wearable gaan al meerdere maanden de ronden. En het zullen nog wel even geruchten blijven want de update die Samsung nu uitrolt naar gebruikers van de Gear S2 voegt nog altijd geen ondersteuning voor iOS toe. Waarschijnlijk zal Samsung deze functie pas toevoegen in de software van zijn volgende Gear S-smartwatch: de Samsung Gear S3.

Wat is er nieuw

Samsung Gear S2 update Na het installeren van de update op je Samsung Gear S2 zal het mogelijk zijn om zelf een achtergrond voor je watchface te kiezen. Ook zal het mogelijk zijn om rechtstreeks vanaf de Gear S2 applicaties en watchfaces te downloaden. Verder bevat de update een verbeterde versie van S Health die je activiteit tijdens de dag en je slaap beter zal bijhouden. S Voice is ook iets slimmer geworden waardoor je nu via de persoonlijke assistent een timer kunt zetten. De update brengt verder nog verbeterde functies en prestaties voor standaard applicaties.

 

Samsung Gear S3

Hierboven hebben we de Samsung Gear S3 al even vermeld. Volgens geruchten zal Samsung dit toestel tijdens de IFA-beurs van dit jaar aankondigen. Net zoals het bedrijf vorig jaar heeft gedaan met zijn Gear S2.

Beschikbaarheid

De update voor je Samsung Gear S2 is vanaf nu te downloaden via de Gear-applicatie op je smartphone.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters