Samsung Gear S3 komt volgende maand naar Europa

Uit nieuwe informatie blijkt dat de Samsung Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier halverwege volgende maand naar Europa komen.

Smartwatches

Samsung Gear S3 2016 is een vreemd jaar voor smartwatches. Waar Android Wear sterk van start ging met verschillende grote smartphonefabrikanten houden dezelfde merken zich nu afzijdig. Enkel Asus probeert het nog een keer met de betaalbare Zenwatch 3. Daarnaast heeft Google de lancering van Android Wear 2.0 uitgesteld naar 2017.

Samsung Gear S3

Dat Android Wear dit jaar niet de impact had die men verwachtte betekent niet dat de gehele smartwatchmarkt op zijn gat ligt. Apple als Samsung gaan de strijd met elkaar aan met hun nieuwste wapenfeiten, de Apple Watch Series 2 en de Samsung Gear S3. De nieuwe Apple Watches zijn alweer een tijdje beschikbaar, maar van de Samsung Gear S3 modellen hebben we na de aankondigingen in Berlijn niet veel meer gehoord.

Europa

Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Volgens The Korea Times komen de nieuwe Tizen smartwatches van Samsung namelijk halverwege volgende maand naar Amerika en Europa. Om welke Europese landen het precies gaat is niet duidelijk, maar de kans dat je voor het einde van dit jaar met de Samsung Gear S3 aan de slag kunt is groot. Begin deze week vermeldde Best Buy Canada ook al een releasedatum van 18 november. Daarmee is de Koreaanse smartphonefabrikant net op tijd voor de feestdagen.

Ambitieus

Samsung’s Gear S3 Classic en Frontier gaan naar verluidt allebei $360 kosten. Dat is ongeveer even veel als wat je neer moet leggen voor de basismodellen van de Apple Watch 2. Smartwatches mogen dan misschien niet zo aangeslagen zijn als men had gehoopt, maar Samsung en Apple blijven ambitieus. Je kunt meer over de nieuwe smartwatches van Samsung lezen in dit artikel.

Bron: The Korea Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Willem -

    Ik heb nu een Gear-s met simkaart.Aangezien deze van een dusdanige slechte (lees plastic) kwaliteit is, ik ben al aan m’n 3de horloge bezig, wacht ik op een nieuw model van staal met een sim of een chip, zoals was geopperd. Kunt u mij vertellen wanneer deze op de markt komt? Bedankt alvast

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters