Samsung Gear S3 komt volgende maand naar Europa

Uit nieuwe informatie blijkt dat de Samsung Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier halverwege volgende maand naar Europa komen.

Smartwatches

Samsung Gear S3 2016 is een vreemd jaar voor smartwatches. Waar Android Wear sterk van start ging met verschillende grote smartphonefabrikanten houden dezelfde merken zich nu afzijdig. Enkel Asus probeert het nog een keer met de betaalbare Zenwatch 3. Daarnaast heeft Google de lancering van Android Wear 2.0 uitgesteld naar 2017.

Samsung Gear S3

Dat Android Wear dit jaar niet de impact had die men verwachtte betekent niet dat de gehele smartwatchmarkt op zijn gat ligt. Apple als Samsung gaan de strijd met elkaar aan met hun nieuwste wapenfeiten, de Apple Watch Series 2 en de Samsung Gear S3. De nieuwe Apple Watches zijn alweer een tijdje beschikbaar, maar van de Samsung Gear S3 modellen hebben we na de aankondigingen in Berlijn niet veel meer gehoord.

Europa

Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Volgens The Korea Times komen de nieuwe Tizen smartwatches van Samsung namelijk halverwege volgende maand naar Amerika en Europa. Om welke Europese landen het precies gaat is niet duidelijk, maar de kans dat je voor het einde van dit jaar met de Samsung Gear S3 aan de slag kunt is groot. Begin deze week vermeldde Best Buy Canada ook al een releasedatum van 18 november. Daarmee is de Koreaanse smartphonefabrikant net op tijd voor de feestdagen.

Ambitieus

Samsung’s Gear S3 Classic en Frontier gaan naar verluidt allebei $360 kosten. Dat is ongeveer even veel als wat je neer moet leggen voor de basismodellen van de Apple Watch 2. Smartwatches mogen dan misschien niet zo aangeslagen zijn als men had gehoopt, maar Samsung en Apple blijven ambitieus. Je kunt meer over de nieuwe smartwatches van Samsung lezen in dit artikel.

Bron: The Korea Times

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters