Samsung Gear S3 komt volgende maand naar Europa

Uit nieuwe informatie blijkt dat de Samsung Gear S3 Classic en Gear S3 Frontier halverwege volgende maand naar Europa komen.

Smartwatches

Samsung Gear S3 2016 is een vreemd jaar voor smartwatches. Waar Android Wear sterk van start ging met verschillende grote smartphonefabrikanten houden dezelfde merken zich nu afzijdig. Enkel Asus probeert het nog een keer met de betaalbare Zenwatch 3. Daarnaast heeft Google de lancering van Android Wear 2.0 uitgesteld naar 2017.

Samsung Gear S3

Dat Android Wear dit jaar niet de impact had die men verwachtte betekent niet dat de gehele smartwatchmarkt op zijn gat ligt. Apple als Samsung gaan de strijd met elkaar aan met hun nieuwste wapenfeiten, de Apple Watch Series 2 en de Samsung Gear S3. De nieuwe Apple Watches zijn alweer een tijdje beschikbaar, maar van de Samsung Gear S3 modellen hebben we na de aankondigingen in Berlijn niet veel meer gehoord.

Europa

Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Volgens The Korea Times komen de nieuwe Tizen smartwatches van Samsung namelijk halverwege volgende maand naar Amerika en Europa. Om welke Europese landen het precies gaat is niet duidelijk, maar de kans dat je voor het einde van dit jaar met de Samsung Gear S3 aan de slag kunt is groot. Begin deze week vermeldde Best Buy Canada ook al een releasedatum van 18 november. Daarmee is de Koreaanse smartphonefabrikant net op tijd voor de feestdagen.

Ambitieus

Samsung’s Gear S3 Classic en Frontier gaan naar verluidt allebei $360 kosten. Dat is ongeveer even veel als wat je neer moet leggen voor de basismodellen van de Apple Watch 2. Smartwatches mogen dan misschien niet zo aangeslagen zijn als men had gehoopt, maar Samsung en Apple blijven ambitieus. Je kunt meer over de nieuwe smartwatches van Samsung lezen in dit artikel.

Bron: The Korea Times

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters