‘Samsung Gear S3 limited edition te zien op gelekte foto’s’

Een Koreaans Twitter-account heeft vermeende foto’s geplaatst van de Samsung Gear S3 Limited Edition, een luxueuze smartwatch die Samsung in samenwerking met Grisogono heeft ontwikkeld.

Tizen

De Samsung Gear S2
De Samsung Gear S2

Een recente lek suggereerde dat Samsung bezig is met de opvolger van de Samsung Gear S2, de Gear S3, onder de codenaam “Solis”. De smartwatch zou net zoals zijn voorganger op Tizen draaien, Samsung’s eigen besturingssysteem. Tizen is misschien niet de alleskunner die Android is, maar geeft Samsung wel de totale controle. Sterker nog, een bron binnen Samsung beweerde onlangs nog dat de fabrikant overweegt om al zijn toekomstige apparaten op Tizen te laten draaien.

Grisogono

Het Koreaanse bedrijf werkte voor de Limited Edition van de Gear S2 samen met de Zwitserse horlogefabrikant Grisogono. Vandaag zijn er twee nieuwe vermeende foto’s van de Gear S3 Limited Edition opgedoken, die opnieuw ontworpen zou zijn door het Zwitserse bedrijf.

Samsung Gear S3 Limited Edition

De foto’s zijn bemachtigd door het Koreaanse Twitter-account Tizen Cafe. Het lijkt erop dat het foto’s zijn van twee schermen met daarop promotiemateriaal voor de onaangekondigde luxueuze smartwatch. Het afgebeelde horloge heeft een volledig metalen behuizing dat opvallend erg op het kenmerkende ontwerp van Rolex lijkt, inclusief de gecanneleerde randen en het bijbehorende bandje. De kans is dan ook groot dat we hier niet met het uiteindelijke ontwerp te maken hebben, juist omdat de Gear S2 Limited Edition ook echt een eigenzinnig uiterlijk had.

Gear S3 Limited EditionGear S3 Limited Edition

Placeholders

Op de eerste afbeelding is na nadere beschouwing het logo van Grisogono te zien, het merk dat dus aan het nieuwe horloge werkt. De tweede foto lijkt een wijzerplaat met drie subwijzerplaten te tonen die de maanstanden aangeeft. Het is op het moment van schrijven lastig te zeggen of we hier met placeholders te maken hebben of met het echte werk, maar dat zullen we binnenkort hopelijk gaan ontdekken wanneer Samsung zijn nieuwe generatie smartwatches zal onthullen.

Bron: SamMobile

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters