Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen

Er gaan al een tijdje geruchten over een nieuwe wearable van Samsung en die geruchten blijken geen onzin. Samsung heeft namelijk een apparaat bij de FCC laten registreren, genaamd de Samsung Gear Sport. Dat lijkt een soort horloge of fitnesstracker te worden.

Samsung Gear Sport

Er is helaas nog weinig bekend over de nieuwe Samsung Gear Sport. Qua beeld is een tekening van de achterkant het enige concrete wat gepubliceerd is. Wel weten we dat het horloge zowel Wi-Fi als Bluetooth ondersteunt. Daarmee kun je hem aan je smartphone koppelen. Zo lijkt Samsung je informatie van je smartphone op je horloge te willen laten zien.

Samsung Gear Sport

Als we naar de tekening zelf kijken, zien we een ronde achterkant met in het midden een deel dat uitsteekt. Dit deel heeft naar wat lijkt een aantal sensoren. Dit kan wijzen op een hartslagsensor, waarmee het vermoeden dat het hier om een fitnesstracker gaat, sterker wordt. Aan de zijkanten zien we op deze foto geen knoppen.

Veel informatie geheim

Samsung heeft aan de FCC gevraagd of het de rest van de informatie voorlopig niet wil onthullen. Daardoor blijft informatie als de specificaties en de productomschrijving voorlopig geheim.

Over een paar weken vindt IFA wederom plaats, dus het is begrijpelijk dat Samsung graag een nieuwe smartwatch of fitnesstracker wil introduceren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat de Samsung Gear Sport te bieden heeft? Of ben je trouw aan een andere Wearable-fabrikant, zoals Fitbit? We horen het graag in de comments.

Bron: Engadget

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters