Samsung Gear VR nu in Nederland te bestellen

De Gear VR was al een tijdje te koop in de Verenigde Staten, maar nu lijkt ook Europa aan de buurt. Op de Nederlandse site van Samsung kan je het apparaat bestellen.

De Gear VR is de virtual reality-bril van Samsung. De bril heeft zelf geen scherm, enkel een paar sensoren. Je kan het toestel gebruiken door er een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge+ Galaxy S6 Edge of Note 5 aan vast te koppelen. Zo dient het scherm van je smartphone eigenlijk als scherm voor de bril en kan Samsung de brillen aan een relatief goedkope prijs aanbieden.

Er was al langer een versie van de Gear VR in omloop voor ontwikkelaars, maar met deze consumentenversie wil Samsung elke eigenaar van een high-end smartphone van de fabrikant bereiken. De bril is relatief goedkoop, ten opzichte van andere virtual reality-brillen, aan zijn prijs van € 99,99. De bril zal vanaf 21 november geleverd worden in Nederland maar je kan hem wel al bestellen.

De Gear VR is interessant omdat hij zoveel goedkoper is dan concurrerende brillen. Wanneer veel mensen toegang hebben tot de virtual reality-apps wordt het pas echt interessant voor ontwikkelaars om software voor het platform te ontwikkelen. Verschillende apps, zoals Netflix, zijn wel al beschikbaar. Daarnaast zijn er ook heel wat games beschikbaar. Meer info vind je in de online winkel van Samsung.

Samsung Gear VR nu in Nederland te bestellen sm r322nzwaphn 372765 0 
tags:

  iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

  Apple Watch 3

  Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

  Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

  Apple Watch 3

  ‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

  Samsung Gear S3 Classic en Frontier

  Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

  ‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters