Samsung Gear VR nu in Nederland te bestellen

De Gear VR was al een tijdje te koop in de Verenigde Staten, maar nu lijkt ook Europa aan de buurt. Op de Nederlandse site van Samsung kan je het apparaat bestellen.

De Gear VR is de virtual reality-bril van Samsung. De bril heeft zelf geen scherm, enkel een paar sensoren. Je kan het toestel gebruiken door er een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge+ Galaxy S6 Edge of Note 5 aan vast te koppelen. Zo dient het scherm van je smartphone eigenlijk als scherm voor de bril en kan Samsung de brillen aan een relatief goedkope prijs aanbieden.

Er was al langer een versie van de Gear VR in omloop voor ontwikkelaars, maar met deze consumentenversie wil Samsung elke eigenaar van een high-end smartphone van de fabrikant bereiken. De bril is relatief goedkoop, ten opzichte van andere virtual reality-brillen, aan zijn prijs van € 99,99. De bril zal vanaf 21 november geleverd worden in Nederland maar je kan hem wel al bestellen.

De Gear VR is interessant omdat hij zoveel goedkoper is dan concurrerende brillen. Wanneer veel mensen toegang hebben tot de virtual reality-apps wordt het pas echt interessant voor ontwikkelaars om software voor het platform te ontwikkelen. Verschillende apps, zoals Netflix, zijn wel al beschikbaar. Daarnaast zijn er ook heel wat games beschikbaar. Meer info vind je in de online winkel van Samsung.

Samsung Gear VR nu in Nederland te bestellen sm r322nzwaphn 372765 0 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

  Volg ons via