Samsung geeft 100 Xbox 360 weg bij de Samsung i900 Omnia

Samsung heeft als introductie stunt een actie bedacht waarbij de eerste honderd kopers van de Samsung i900 Omnia een Xbox 360 cadeau krijgen in Nederland. 500 andere kopers krijgen een 8gb geheugenkaart cadeau.

Samsung heeft deze stunt in een mailing die zojuist verstuurd is bekendgemaakt. De eerste 100 mensen die een Samsung i900 Omnia reserveren via de Samsung Fun Club krijgen een Xbox 360 cadeau van de producent. 500 andere klanten die tevens het toestel reserveren en net buiten de boot zijn gevallen krijgen als goedmaker een 8gb micro-sd kaart geleverd van de producent. Hiermee wordt de minimale geheugencapaciteit van de i900 uitgebreid naar 16gb. Op de reserveringswebsite is ook te lezen dat de i900 in Nederland zal worden verkocht als de Samsung Omnia Millionaire Pack, dit in verband met de lancering op de Miljonairs Fair later deze maand. Opvallend is dat de actie morgen al begint en 31 augustus sluit. Dit betekent dat de i900 nog deze week in de winkels zou kunnen liggen.

Uiteraard hebben we link voor je geregeld zodat je hem zelf ook kunt reserveren. Of het lukt weten we niet zeker maar een kans is er. Mocht het niet lukken dan kun je nog altijd zelf met een Samsung van een vriend of vriendin registeren op de Fun Club van Samsung.

“Schrijf je nu in voor de exclusieve Samsung Omnia (i900) actie!

De nieuwe Samsung Omnia zorgt voor de ultieme mobiele ervaring en is zeer binnenkort verkrijgbaar in de winkels!

Schrijf je nu in en profiteer van de exclusieve actie voor Samsung Fun Club leden! Als je je namelijk nu inschrijft en de Omnia bij introductie direct in de winkel gaat kopen, maak je kans op één van de 100 X-boxen of één van de 500 8GB geheugenkaarten!

De eerste 100 inschrijvingen die namelijk een Omnia gekocht hebben en hun bewijs van inschrijving hebben ingestuurd krijgen de Xbox t.w.v. €249,- en de volgende 500 een 8GB microSD geheugenkaart t.w.v. €59!
Helemaal gratis en voor niets!”

Openingsheader_Omnia_actie

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters