Samsung geeft een preview van zijn applicatiewinkel tijdens de IFA

Samsung heeft een speciale stand ingericht voor haar nieuwe applicatiewinkel die 14 september live moet gaan in drie landen. Inmiddels hebben we zelf met de winkel gespeeld op zowel Windows Mobile als Symbian.

Samsung heeft zoals aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn een preview gegeven van haar nieuwe applicatiewinkel die halverwege deze maand live zal gaan in drie landen in Europa. De stand van de nieuwe online-winkel was opvallend groot te noemen aangezien het bijna een vierde van de mobile-stand in beslag nam. De winkel was voor geïnstalleerd op een Omnia 2 en een Samsung i8910 HD en zo konden de bezoekers er alvast even mee spelen. Wat opviel was dat de Windows Mobile-versie nog lang niet af was terwijl de Symbin-versie zeer zeker wel al af was en dat was opvallend te noemen. Samsung liet dan ook tijdens haar persbericht weten dat het haar winkel eerst op Symbian zal gaan loslaten en later op Windows Mobile.

De winkel zelf werkte erg goed. De inhoud zag er ook al goed uit doordat een paar grote namen van spelletjes in de winkel al aanwezig waren. Zo had Samsung een speciale muur ingericht met partners die deel gaan nemen in de winkel en de lijst is indrukwekkend te noemen. Zo kun je in de winkel spellen als The Sims verwachten en Tetris, Spiderman 3D en Ferrari Racing. De winkel zelf zag er simpel en gelikt uit en werkte op Symbian erg goed. Op Windows Mobile was het nog wat minder maar dat zal met de tijd zeker bijgeschaafd gaan worden. Wat dan weer zo bijzonder is aan deze winkel van Samsung is dat het meerdere platformen zal gaan ondersteunen en dat is uniek te noemen. Zo zal Samsung haar eigen platform op termijn gaan ondersteunen, Symbian, Windows Mobile en misschien wel zelfs Android echter houden ze voorlopig vast aan de Google Market-winkel. De applicatiewinkel van Samsung gaat op 14 september live in Engeland, Frankrijk en Italië. Een paar maanden later zal de winkel ook dertig andere landen aan gaan doen waaronder Nederland.

Samsung applicatiewinkel

 

Samsung applicatiewinkel

 

Samsung applicatiewinkel

 

Samsung applicatiewinkel

 

Samsung applicatiewinkel

 

Samsung applicatiewinkel

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters