Samsung geeft klanten die problemen hebben met een iPhone 4 een gratis Galaxy S

Samsung is in Engeland met een ludieke actie begonnen omtrent de iPhone 4-problemen. Klanten die via Twitter klagen over hun iPhone 4 krijgen van Samsung een gratis Galaxy S aangeboden zodat je bereikbaar kunt blijven. Ook spot de producent middels een advertentie met de problemen van diens concurrent.

Samsung Galaxy S ads iPhone 4

Samsung is in Engeland een wel zeer ludieke campagne begonnen om iPhone 4-gebruikers over te halen om op Android over te stappen. Met een advertentie in een grote krant probeert de producent duidelijk te maken dat je met een Galaxy S voorzien van Android 2.1 wel bereik hebt en gebeld kunt worden en met een iPhone 4 niet. De advertentie weergeeft het bereik van het toestel met daaromheen het woord Hello. Hiermee doelt Samsung op het feit dat je ten alle tijden moet kunnen bellen en met elkaar in contact staat. Om de actie wat kracht bij te zetten is Samsung zelfs een actie via Twitter begonnen om gebruikers die problemen hebben met hun iPhone 4 gratis te voorzien met een Samsung Galaxy S. Hiermee laat Samsung duidelijk blijken dat je met hun telefoon wel bereikbaar bent en geen problemen zult ondervinden.

Samsung heeft inmiddels al tientallen telefoons via Twitter weggeven aan klagende iPhone 4-gebruikers en lijkt zijn actie nog wel even door te gaan zetten. De actie is alleen in Engeland en Samsung Nederland was momenteel onbereikbaar voor commentaar.

Samsung Galaxy S UK 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Geert -

  Geweldig, Achja een Iphone is toch een halve Samsung als je naar de hardware kijkt binnen in! Zou me niks verbazen dat ze ook in Korea gemaakt worden.

 2. Fris -

  Egt tof van samsung deze actie alles wat gratis is is altijd lekker meegenomen:P
  + ik heb opgemerkt dat samsung het de laatste tijd heel erg goed doet, ik lees niets slechts over ze alleen maar positieve dingen

  denk dat ik weer terug ga naar samsung sinds het allemaal veel te lang duurt met nokia.

 3. michaelpb -

  Ik neem aan dat ze dan wel de iPhone4 moeten inleveren? Anders brult iedereen straks dat ie een iPhone4 heeft met problemen, ontvangt een gratis Galaxy S en verpatst die dezelfde dag nog voor een paar honderd euro. Wel strakke actie. Vooral de advertentie is werkelijk briljant!

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters