Samsung geeft klanten die problemen hebben met een iPhone 4 een gratis Galaxy S

Samsung is in Engeland met een ludieke actie begonnen omtrent de iPhone 4-problemen. Klanten die via Twitter klagen over hun iPhone 4 krijgen van Samsung een gratis Galaxy S aangeboden zodat je bereikbaar kunt blijven. Ook spot de producent middels een advertentie met de problemen van diens concurrent.

Samsung Galaxy S ads iPhone 4

Samsung is in Engeland een wel zeer ludieke campagne begonnen om iPhone 4-gebruikers over te halen om op Android over te stappen. Met een advertentie in een grote krant probeert de producent duidelijk te maken dat je met een Galaxy S voorzien van Android 2.1 wel bereik hebt en gebeld kunt worden en met een iPhone 4 niet. De advertentie weergeeft het bereik van het toestel met daaromheen het woord Hello. Hiermee doelt Samsung op het feit dat je ten alle tijden moet kunnen bellen en met elkaar in contact staat. Om de actie wat kracht bij te zetten is Samsung zelfs een actie via Twitter begonnen om gebruikers die problemen hebben met hun iPhone 4 gratis te voorzien met een Samsung Galaxy S. Hiermee laat Samsung duidelijk blijken dat je met hun telefoon wel bereikbaar bent en geen problemen zult ondervinden.

Samsung heeft inmiddels al tientallen telefoons via Twitter weggeven aan klagende iPhone 4-gebruikers en lijkt zijn actie nog wel even door te gaan zetten. De actie is alleen in Engeland en Samsung Nederland was momenteel onbereikbaar voor commentaar.

Samsung Galaxy S UK 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters