Samsung geeft Samsung Apps in meer landen vrij

Op 14 september was de applicatiewinkel van Samsung al beschikbaar op de i900 Omnia, maar het bleef allemaal erg beperkt. Nu heeft Samsung een aantal landen en toestellen aan zijn portfolio voor de Samsung Apps-store toegevoegd.

Samsung maakte alweer een tijdje geleden, in juli, bekend dat we op korte termijn een eigen applicatiewinkel van de producent konden verwachten. Het bedrijf had vervolgens tot september nodig om deze winkel ook daadwerkelijk live te krijgen, en ook op dat moment liep het allemaal nog niet storm. De enige ondersteunde telefoon was de i900 Omnia en de winkel was maar heel beperkt beschikbaar. Nu is die ondersteuning eindelijk wat uitgebreid en heeft Samsung een aantal ondersteunde landen aan zijn Samsung Apps-winkel toegevoegd. Wat extra telefoons waren er al.

Naast de i900 Omnia, zijn nu ook de i8000 Omnia II en de B7300 OmniaLITE ondersteund. Dit is al iets meer dan eerst, maar doet nog geen eer aan aan de belofte dat de winkel niet alleen voor Windows Mobile, maar ook voor bijvoorbeeld Symbian beschikbaar zal worden. Later deze maand zullen mensen uit Japan, Singapore, Duitsland, Brazilië en China ook gebruik kunnen maken van Samsung Apps. Samsung Nederland kon tegenover All About Phones nog niet vertellen wanneer Nederland aan de beurt zal zijn voor de applicatiewinkel.

Samsung Apps  

Bron: Ubergizmo

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters