Samsung: “Geen persconferentie tijdens het Mobile World Congress”

Fabrikant Samsung heeft bevestigd dat het bedrijf geen persconferentie zal geven tijdens het Mobile World Congress. De fabrikant zal met de internationale media sessies houden om ze zo te informeren over nieuwe producten.

Het nieuws dat Samsung geen persconferentie zal geven op het MWC werd door PCMag naar buiten gebracht. Navraag bij Samsung Nederland bevestigt inderdaad het bericht van Samsung’s Engelse collega’s. Volgens Vivian Peters, PR Manager bij Samsung Benelux, zal Samsung alleen sessies geven voor de internationale pers en zal er geen algemene persconferentie plaatsvinden. Dat is opmerkelijk omdat Samsung traditiegetrouw altijd groots uitpakt tijdens ’s wereld grootste mobiele conferentie.

Volgens Peters wil Samsung zich meer richten op de content die de fabrikant de wereld in heeft gebracht in het afgelopen jaar en wat er het komende jaar op dat gebied gaat gebeuren. Onder meer de diensten en de bijbehorende applicaties zullen tijdens het congres door Samsung worden benadrukt. Samsung UK dat de aankondigingen ‘niet minder groot’ zullen zijn.

Een andere reden voor de afgelasting is vermoedelijk dat de fabrikant de introductie van de Galaxy S3 over het MWC heeft getild. Hierdoor zal de fabrikant dit vlaggenschip niet tijdens het MWC bekendmaken en zich dus wat kleiner dan gebruikelijk op het congres begeven.

Samsung Galaxy S3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. rickflits -

      Of samsung gaat laten zien wat ze in petto heeft voor de bestaande samsung gebruikers in de vorm van updates en extra tools/apps/opties. Dit om mensen die 1 van de meer dan 30 mil sgs2 hebben gekocht. Om later de sgs3 aan te kondigen. Ik zou wel graag willen weten wat samsung nog in petto heeft voor bestaande sgs2 gebruikers aangezien deze nog geen jaar oud is en ook nog steeds goed verkoopt. Ik kan me voorstellen dat door beetje markering de sgs2 nog gewoon met miljoenen exemplarenkan verkopen

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters