Samsung: “Geen persconferentie tijdens het Mobile World Congress”

Fabrikant Samsung heeft bevestigd dat het bedrijf geen persconferentie zal geven tijdens het Mobile World Congress. De fabrikant zal met de internationale media sessies houden om ze zo te informeren over nieuwe producten.

Het nieuws dat Samsung geen persconferentie zal geven op het MWC werd door PCMag naar buiten gebracht. Navraag bij Samsung Nederland bevestigt inderdaad het bericht van Samsung’s Engelse collega’s. Volgens Vivian Peters, PR Manager bij Samsung Benelux, zal Samsung alleen sessies geven voor de internationale pers en zal er geen algemene persconferentie plaatsvinden. Dat is opmerkelijk omdat Samsung traditiegetrouw altijd groots uitpakt tijdens ’s wereld grootste mobiele conferentie.

Volgens Peters wil Samsung zich meer richten op de content die de fabrikant de wereld in heeft gebracht in het afgelopen jaar en wat er het komende jaar op dat gebied gaat gebeuren. Onder meer de diensten en de bijbehorende applicaties zullen tijdens het congres door Samsung worden benadrukt. Samsung UK dat de aankondigingen ‘niet minder groot’ zullen zijn.

Een andere reden voor de afgelasting is vermoedelijk dat de fabrikant de introductie van de Galaxy S3 over het MWC heeft getild. Hierdoor zal de fabrikant dit vlaggenschip niet tijdens het MWC bekendmaken en zich dus wat kleiner dan gebruikelijk op het congres begeven.

Samsung Galaxy S3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. rickflits -

      Of samsung gaat laten zien wat ze in petto heeft voor de bestaande samsung gebruikers in de vorm van updates en extra tools/apps/opties. Dit om mensen die 1 van de meer dan 30 mil sgs2 hebben gekocht. Om later de sgs3 aan te kondigen. Ik zou wel graag willen weten wat samsung nog in petto heeft voor bestaande sgs2 gebruikers aangezien deze nog geen jaar oud is en ook nog steeds goed verkoopt. Ik kan me voorstellen dat door beetje markering de sgs2 nog gewoon met miljoenen exemplarenkan verkopen

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters