Samsung: “Geen persconferentie tijdens het Mobile World Congress”

Fabrikant Samsung heeft bevestigd dat het bedrijf geen persconferentie zal geven tijdens het Mobile World Congress. De fabrikant zal met de internationale media sessies houden om ze zo te informeren over nieuwe producten.

Het nieuws dat Samsung geen persconferentie zal geven op het MWC werd door PCMag naar buiten gebracht. Navraag bij Samsung Nederland bevestigt inderdaad het bericht van Samsung’s Engelse collega’s. Volgens Vivian Peters, PR Manager bij Samsung Benelux, zal Samsung alleen sessies geven voor de internationale pers en zal er geen algemene persconferentie plaatsvinden. Dat is opmerkelijk omdat Samsung traditiegetrouw altijd groots uitpakt tijdens ’s wereld grootste mobiele conferentie.

Volgens Peters wil Samsung zich meer richten op de content die de fabrikant de wereld in heeft gebracht in het afgelopen jaar en wat er het komende jaar op dat gebied gaat gebeuren. Onder meer de diensten en de bijbehorende applicaties zullen tijdens het congres door Samsung worden benadrukt. Samsung UK dat de aankondigingen ‘niet minder groot’ zullen zijn.

Een andere reden voor de afgelasting is vermoedelijk dat de fabrikant de introductie van de Galaxy S3 over het MWC heeft getild. Hierdoor zal de fabrikant dit vlaggenschip niet tijdens het MWC bekendmaken en zich dus wat kleiner dan gebruikelijk op het congres begeven.

Samsung Galaxy S3

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters