Samsung gooit de W690 in de ring

Samsung heeft een nieuw mid-range toestel geintroduceerd dat beschikt over HSDPA en een 2 megapixel camera. De W690 zal begin volgend jaar op de markt komen.

Samsung is de laatste tijd wat minder actief als het gaat om in noodtempo nieuwe toestellen de markt op gooien. Een paar maanden gelden domineerde de producent het nieuws doordat ze wekelijks, en soms wel dagelijks, met nieuwe toestellen naar buiten kwamen. Nu doet de fabrikant het wat rustiger aan echter boert het nog steeds goed met toestellen als de Samsung Omnia, innov8 en natuurlijk de Pixxon. Echter is het nu weer tijd voor een nieuw toestel van deze producent en dit maal gaat de W690 de markt op. De W690 is een mid-range toestel dat beschikt over UMTS, HSDPA en een 2 megapixel camera. Daarnaast zitten er twee OLED schermen op, eentje voor de buitenkant en eentje voor de binnenkant. Dinges als Bluetooth en GPS mogen ook niet ontbreken op het toestel echter beschikt het niet over Symbian maar over een eigen fabricaat van Samsung.

Het is nog onduidelijk of de W690 ook buiten Azie verscheept zal gaan worden, echter volgens de geruchten zal dit later in 2009 wel gaan gebeuren. Prijzen voor de W690 zijn nog onbekend.

samsung-w690-3

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters