Samsung GT-B7620 wordt de Giorgio Armani 2 en krijgt een 800MHz-processor

De Bluetooth SIG group heeft per ongeluk de specificaties en de naam van de nieuwe Samsung Giorgio Armani 2 uit de doeken gedaan. Het toestel heeft als typenummer B7620 mee gekregen en krijgt een 800MHz-processor mee van Samsung.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

Uit de onderstaande screenshot die vanmorgen is genomen door All About Phones blijkt dat de Samsung B7620 de volgende Armani-telefoon zal gaan worden. Nadat het toestel eerder al aan het licht was gekomen en de lancering op het laatste moment werd afgeblazen, is nu dan ook bekend wat de Giorgio Armani 2 allemaal in huis heeft. Het toestel zal gaan lopen op Windows Mobile 6.1 Pro en krijgt daarnaast de beschikking over dezelfde 800MHz-processor die ook in de Samsung Jet te vinden is. Daarnaast zal er een stereo FM-radio op het toestel zitten met RDS, ook Wi-Fi, A-GPS en uiteraard Bluetooth zijn aanwezig. Zaken als een Business card scanner, Pocket Office, Photo/video editor en een Work/Life mode moeten er voor zorgen dat het toestel helemaal is toegesneden op de consument. Tot slot weet het Bluetooth-profiel ook nog prijs te geven dat er een hoop multimediacodecs door het toestel ondersteund worden, waaronder MP3/WAV/e-AAC+/WMA/AMR voor muziek en voor films DivX/XviD/MPEG4/3gp/H.263/H.264. De verwachting is overigens wel dat het toestel op termijn een update zal gaan krijgen naar Windows Mobile 6.5. Opvallend is ook dat er een extra grafische chip in het toestel zal zitten, iets wat nog maar weinig toestellen hebben gekregen van hun fabrikant.

Onduidelijk is nog wanneer de Samsung B7620 Giorgio Armani 2 gelanceerd zal gaan worden maar naar verwachting zal dat niet lang meer gaan duren. De eerste werkende modellen zijn inmiddels al hier en daar ontdekt als we verschillende bronnen mogen geloven.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Pettertje -

  Armani niet groot in nederland?
  heb je de afgelopen jaren in een grot gezeten?

  maar ff on topic ik vind de telefoon niet bepaald een mooi design hebben voor een "Armani" dingetje..

  maarja!
  :S

 2. Rene -

  Arghhh…

  Een uitschuifbaar toetsenbord?! Vanwaar deze bijzondere keuze vraag ik me af..het gaat dan wel ERG veel lijken op de Pro. Alleen de extra grafische chip zou dan anders zijn….owja..en dat je heel groot het (sorry..patser..) merk Armani erop hebt staan. Volgens mij is Armani vooral in andere landen groot en niet in Nederland.

  1. Danijel -

   Najah, ik heb het toestel in het echt dus mogen zien vorige maand en ik vond hem een beetje goedkoop door het gouden. Het toetsenbord mocht ik niet aanschouwen maar al met al zeg het toestel er wel groot uit. Ik vond hem niet echt top..

   1. Dominick -

    Het is de 2e Giorgio Armani-phone. De M7500 was Emporio Armani, dat zijn twee verschillende sub-merken van Armani 😉

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Redesign: zo gaat Spotify er binnenkort uit zien op je smartphone lees verder

iPhone X kloon

Leagoo S9: lijkt op een iPhone X, klinkt als een Galaxy S9, maar is een Chinese Kloon lees verder

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters