Samsung GT-B7620 wordt de Giorgio Armani 2 en krijgt een 800MHz-processor

De Bluetooth SIG group heeft per ongeluk de specificaties en de naam van de nieuwe Samsung Giorgio Armani 2 uit de doeken gedaan. Het toestel heeft als typenummer B7620 mee gekregen en krijgt een 800MHz-processor mee van Samsung.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

Uit de onderstaande screenshot die vanmorgen is genomen door All About Phones blijkt dat de Samsung B7620 de volgende Armani-telefoon zal gaan worden. Nadat het toestel eerder al aan het licht was gekomen en de lancering op het laatste moment werd afgeblazen, is nu dan ook bekend wat de Giorgio Armani 2 allemaal in huis heeft. Het toestel zal gaan lopen op Windows Mobile 6.1 Pro en krijgt daarnaast de beschikking over dezelfde 800MHz-processor die ook in de Samsung Jet te vinden is. Daarnaast zal er een stereo FM-radio op het toestel zitten met RDS, ook Wi-Fi, A-GPS en uiteraard Bluetooth zijn aanwezig. Zaken als een Business card scanner, Pocket Office, Photo/video editor en een Work/Life mode moeten er voor zorgen dat het toestel helemaal is toegesneden op de consument. Tot slot weet het Bluetooth-profiel ook nog prijs te geven dat er een hoop multimediacodecs door het toestel ondersteund worden, waaronder MP3/WAV/e-AAC+/WMA/AMR voor muziek en voor films DivX/XviD/MPEG4/3gp/H.263/H.264. De verwachting is overigens wel dat het toestel op termijn een update zal gaan krijgen naar Windows Mobile 6.5. Opvallend is ook dat er een extra grafische chip in het toestel zal zitten, iets wat nog maar weinig toestellen hebben gekregen van hun fabrikant.

Onduidelijk is nog wanneer de Samsung B7620 Giorgio Armani 2 gelanceerd zal gaan worden maar naar verwachting zal dat niet lang meer gaan duren. De eerste werkende modellen zijn inmiddels al hier en daar ontdekt als we verschillende bronnen mogen geloven.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters