Samsung GT-B7620 wordt de Giorgio Armani 2 en krijgt een 800MHz-processor

De Bluetooth SIG group heeft per ongeluk de specificaties en de naam van de nieuwe Samsung Giorgio Armani 2 uit de doeken gedaan. Het toestel heeft als typenummer B7620 mee gekregen en krijgt een 800MHz-processor mee van Samsung.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

Uit de onderstaande screenshot die vanmorgen is genomen door All About Phones blijkt dat de Samsung B7620 de volgende Armani-telefoon zal gaan worden. Nadat het toestel eerder al aan het licht was gekomen en de lancering op het laatste moment werd afgeblazen, is nu dan ook bekend wat de Giorgio Armani 2 allemaal in huis heeft. Het toestel zal gaan lopen op Windows Mobile 6.1 Pro en krijgt daarnaast de beschikking over dezelfde 800MHz-processor die ook in de Samsung Jet te vinden is. Daarnaast zal er een stereo FM-radio op het toestel zitten met RDS, ook Wi-Fi, A-GPS en uiteraard Bluetooth zijn aanwezig. Zaken als een Business card scanner, Pocket Office, Photo/video editor en een Work/Life mode moeten er voor zorgen dat het toestel helemaal is toegesneden op de consument. Tot slot weet het Bluetooth-profiel ook nog prijs te geven dat er een hoop multimediacodecs door het toestel ondersteund worden, waaronder MP3/WAV/e-AAC+/WMA/AMR voor muziek en voor films DivX/XviD/MPEG4/3gp/H.263/H.264. De verwachting is overigens wel dat het toestel op termijn een update zal gaan krijgen naar Windows Mobile 6.5. Opvallend is ook dat er een extra grafische chip in het toestel zal zitten, iets wat nog maar weinig toestellen hebben gekregen van hun fabrikant.

Onduidelijk is nog wanneer de Samsung B7620 Giorgio Armani 2 gelanceerd zal gaan worden maar naar verwachting zal dat niet lang meer gaan duren. De eerste werkende modellen zijn inmiddels al hier en daar ontdekt als we verschillende bronnen mogen geloven.

Samsung B7620 Giorgio Armani 2

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters