'Samsung haalt update Galaxy S offline vanwege problemen'

Samsung heeft haar Froyo-update voor de Galaxy S, die vorige week in Scandinavië vrijgegeven werd, offline gehaald. De update zou problemen hebben en opnieuw onderweg zijn naar Samsung’s ontwikkelaars.

Galaxy S froyo

Vorige week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Samsung was begonnen met het update van haar Galaxy S. De Scandinavische Galaxy S’s kregen vorige week hun update aangeboden, maar helaas is dat nu weer over. Er blijkt iets mis te zijn gegaan, waardoor Samsung besloten heeft de update van haar server te verwijderen. Of dat ook effect heeft op de andere updates is niet bekend, maar die kans is wel groot.

Er doen voor de reden van dit euvel twee verhalen de ronde. De eerste, en meest voordehandliggende, theorie is dat de update niet stabiel was. Verschillende gebruikers zouden al onstabiele toestellen gemeld hebben en Samsung zou daarop besloten hebben haar update offline te halen. De update zou weer op weg zijn naar de ontwikkelaars, wat ook betekent dat de Nederlandse update herzien moet worden. De andere theorie is dat het de bedoeling was om de update in heel Europa tegelijk te lanceren. Samsung zou in Scandinavië te vroeg zijn begonnen met de update, waarna het een tik op de vingers van Samsung Global gehad zou hebben. In dat geval zou er dus niets echt mis zijn met de update en zou hij alsnog snel komen.

Bron: GSM Arena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters