'Samsung haalt update Galaxy S offline vanwege problemen'

Samsung heeft haar Froyo-update voor de Galaxy S, die vorige week in Scandinavië vrijgegeven werd, offline gehaald. De update zou problemen hebben en opnieuw onderweg zijn naar Samsung’s ontwikkelaars.

Galaxy S froyo

Vorige week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Samsung was begonnen met het update van haar Galaxy S. De Scandinavische Galaxy S’s kregen vorige week hun update aangeboden, maar helaas is dat nu weer over. Er blijkt iets mis te zijn gegaan, waardoor Samsung besloten heeft de update van haar server te verwijderen. Of dat ook effect heeft op de andere updates is niet bekend, maar die kans is wel groot.

Er doen voor de reden van dit euvel twee verhalen de ronde. De eerste, en meest voordehandliggende, theorie is dat de update niet stabiel was. Verschillende gebruikers zouden al onstabiele toestellen gemeld hebben en Samsung zou daarop besloten hebben haar update offline te halen. De update zou weer op weg zijn naar de ontwikkelaars, wat ook betekent dat de Nederlandse update herzien moet worden. De andere theorie is dat het de bedoeling was om de update in heel Europa tegelijk te lanceren. Samsung zou in Scandinavië te vroeg zijn begonnen met de update, waarna het een tik op de vingers van Samsung Global gehad zou hebben. In dat geval zou er dus niets echt mis zijn met de update en zou hij alsnog snel komen.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Yvonne -

  Van dat vastlopen heb ik ook last. Hij flipt 'm soms totaal, geen reactie, trillen achter elkaar en krijg ik de melding 'geforceerd sluiten'. Terwijl ik op dat moment helemaal niet veel aan het doen ben met de telefoon. Ik ga vanmiddag maar eens langs bij de T-Mobile winkel. Kijken wat ze er daar van zeggen!

 2. gerben -

  galaxy gekocht, alleen maar ellende, 3 x opgestuurd voor reparatie, beeld loopt vast, begint raar te trillen, opstartscherm loopt vast, zeker GEEN AANRADER!!!!:(

 3. roberto -

  Ik heb ook gisteravond de up-date gedaan. Alles lijkt prima te werken. Ben alleen mijn leukste achtergrondje kwijt en ook al mijn routes.
  Verder heb ik geen problemen. Hoe werkt dat rooten en Lag fix gedoe, en waarom zou je dat doen?

 4. anoniempje -

  Ik heb hier perefect Android 2.2 lopen op mijn Galaxy. Bij een servicepoint ingeleverd, en na 15 minuutjes stond froyo erop. 🙂

  Ook nog even geroot en One Click Lag fix erop gezet, en ik heb nog nooit zo een snel toestel meegemaakt. Alles loopt een stuk sneller i.v.m Eclair.

 5. Jeroen -

  Lekker dan Samsung -.-

  Krijgen we eindelijk die klote update, blijkt ie net zo slecht te werken als het programma kies…

  dat wordt weer wachten mensen!:S

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters