'Samsung haalt update Galaxy S offline vanwege problemen'

Samsung heeft haar Froyo-update voor de Galaxy S, die vorige week in Scandinavië vrijgegeven werd, offline gehaald. De update zou problemen hebben en opnieuw onderweg zijn naar Samsung’s ontwikkelaars.

Galaxy S froyo

Vorige week kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Samsung was begonnen met het update van haar Galaxy S. De Scandinavische Galaxy S’s kregen vorige week hun update aangeboden, maar helaas is dat nu weer over. Er blijkt iets mis te zijn gegaan, waardoor Samsung besloten heeft de update van haar server te verwijderen. Of dat ook effect heeft op de andere updates is niet bekend, maar die kans is wel groot.

Er doen voor de reden van dit euvel twee verhalen de ronde. De eerste, en meest voordehandliggende, theorie is dat de update niet stabiel was. Verschillende gebruikers zouden al onstabiele toestellen gemeld hebben en Samsung zou daarop besloten hebben haar update offline te halen. De update zou weer op weg zijn naar de ontwikkelaars, wat ook betekent dat de Nederlandse update herzien moet worden. De andere theorie is dat het de bedoeling was om de update in heel Europa tegelijk te lanceren. Samsung zou in Scandinavië te vroeg zijn begonnen met de update, waarna het een tik op de vingers van Samsung Global gehad zou hebben. In dat geval zou er dus niets echt mis zijn met de update en zou hij alsnog snel komen.

Bron: GSM Arena

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters