Samsung heeft geen haast met Bada 2.0 voor oudere Wave-telefoons

Samsung maakt allerminst haast van het uitbrengen van de Bada 2.0 update voor oudere Wave-telefoons, zo meldt GSM Arena. De Bada 2.0 update voor de eerste generatie Bada-toestellen wordt niet eerder dan eind van het eerste kwartaal van dit jaar verwacht.

Bada logo

Bada is het door Samsung zelf ontwikkelde besturingssysteem. Een half jaar geleden werd nog beloofd dat Samsung alle Wave-telefoons eind vorig jaar van de 2.0 update van dit eigen OS zou hebben voorzien. Dat heeft Samsung dus niet gehaald.

Het wordt dus naar alle waarschijnlijkheid enkele maanden later. De afdelingen van Samsung in Spanje en Italiƫ hebben gemeld dat er vertraging is ontstaan met de nieuwe versie van het Bada OS, tot zeker na het eerste kwartaal van dit jaar. Samsung Italiƫ voegde eraan toe dat niemand de update voor maart hoeft te verwachten.

Op dit moment cicruleren in de wereld 8,1 miljoen bada-telefoons. Bada 2.0 is alleen beschikbaar op de Wave 3, de Wave M en de Wave Y. Dat zijn de meest recente Bada-telefoons van Samsung.

Wie de Wave 525 of de Wave 533 heeft, zal vergeefs wachten op Bada 2.0. Deze toestellen bezitten hardware die niet is toegerust om het nieuwe OS te kunnen draaien. Bezitters van alle andere Wave-toestellen moeten dus vermoedelijk tot na maart wachten op de update.

Bron: GSM Arena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters