‘Zeg hallo tegen Samsung Hello: de Google Feed van de Galaxy S8’

De wereld van de mobiele apparaten is behoorlijk competitief. Daarom proberen smartphone makers er alles aan te doen om op te vallen. Eén manier om gebruikers te paaien is deze van alle gemakken te voorzien. Ook wordt de software zo intuïtief mogelijk gemaakt. Met het oog hierop kozen Google en HTC ervoor hun klanten te voorzien van een persoonlijke feed. Zo verzamelen Google Feed en HTC Blinkfeed voor de gebruiker relevante informatie op één plek. Volgens de laatste berichten zou Samsung nu ook bezig zijn met een intelligente feed in de vorm van Samsung Hello.

Samsung Hello:  informatie gebaseerd op voorkeuren gebruiker

In Europa heeft Samsung een handelsmerk ingediend onder de naam Samsung Hello. In de aanvraag wordt verwezen naar een app welke persoonlijke features en informatie toont, gebaseerd op de voorkeuren van de gebruiker. De software stelt “block users” of computers en mobiele apparaten in staat informatie te verzamelen en te organiseren. Via gesproken opdrachten kan informatie over bijvoorbeeld het weer, muziek, wetenschap en games opgevraagd worden. Of Samsung Hello alleen via de stem bestuurd zal kunnen worden is nog onbekend.

Samsung Hello

Samsung Hello en Bixby

Aan de omschrijving te horen, lijkt Samsung Hello erg op Google Feed. Bij Google werkt de persoonlijk feed in combinatie met de intelligente Google Assistant. Het zal interessant zijn te zien of Samsung Hello ook op eenzelfde manier zal werken met Samsung’s assistent Bixby. Volgens sommigen zouden de twee zelfs één en dezelfde zijn. Afgaande van de informatie van de handelsmerk aanvraag is er veel overlap met de mogelijke functies van een virtuele assistent.

Galaxy S8 met Samsung Hello?

Uiteraard is er speculatie of de Samsung Galaxy S8 meteen uitgerust zal worden met Samsung Hello. Hoewel Samsung zelf hier geen commentaar over heeft gegeven, lijkt de timing van de aanvraag aan te duiden van wel.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters