Samsung i8520 Beam van dichtbij bekeken

Samsung’s eerste pico-projectortelefoon is nooit op de markt gekomen hier, maar dit jaar probeert Samsung het opnieuw met en nieuwe projectortelefoon, dit keer met Android. Wij kregen de i8520 even onder ogen en hebben wat meer details van het ding.

Samsung Beam

Toen we maandagochtend voor het eerst melding maakten van de Samsung i8520 ‘Halo’, deden we dit met slechts schaarse informatie. Vandaag zijn we op de Samsung-stand hier in Barcelona meer te weten gekomen over het toestel, dat uiteindelijk de naam Samsung i8520 Beam draagt. Het toestel zal op Android 2.1 draaien, geheel aangepast met Samsung’s eigen TouchWiz 3.0-interface. Helaas konden we de telefoon niet in zijn geheel bekijken en ook lang spelen was er wegens grote belangstelling niet bij. Gelukkig we zijn wel wat te weten gekomen over de afmetingen en natuurlijk de projector.

De projector van de Beam maakt redelijke beelden op de muur, die rond de vijfentwintig inch in doorsnede zijn, met een kwaliteit die nog goed zichtbaar is. De maximale afstand tot de muur is tien meter werd ons verteld, maar op een afstand van drie meter zag het beeld er zo uit dat je de telefoon niet veel verder moest houden. Om een goed beeld te krijgen moet je het toestel wel stevig neerleggen aangezien het beeld veel te veel beweegt als je de telefoon in je hand houdt.

Ondanks de projector viel de dikte van het toestel ons mee, het formaat heeft wat weg van de i8910HD maar met wat meer dikte. Dat maakt het toestel een beetje onhandzaam en zwaar, maar voor een projector-telefoon valt het mee. De mensen die het toestel aan het presenteren waren aan omstanders, vertelden ons dat de i8520 voor het WK gelanceerd moest worden, maar Samsung Nederland was wat huiveriger over de release. De kans dat het toestel inderdaad voor de zomer in de winkels ligt in ons kikkerlandje is niet zo groot.

Samsung Beam voorkant

 

Samsung Beam

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters