'Samsung I9200 wordt stijlvolle powerhouse'

Volgens een bron die een foto en specificaties heeft gelekt van de Samsung I9200 wordt het toestel een ware knaller. De telefoon zou zowel stijl met pittige specificaties gaan combineren zoals een 2GHz-processor, Android en een Super Amoled-scherm.

Samsung gooit momenteel hoge ogen met haar Galaxy-lijn waarvan de Galaxy S momenteel het paradepaardje is. De producent zit eigenlijk nooit stil en lijkt dan ook nu al te werken aan de opvolger van de Galaxy S. Volgens een Russische website zal namelijk de I9200 behoren tot de Galaxy-lijn van Samsung wat gelijk inhoud dat het toestel op het Android OS zal gaan lopen. Volgens de bron is het de bedoeling dat Android 3.0 op het toestel gaat lopen ondanks dat het OS nog niet aangekondigd is. Verder is het de bedoeling dat de I9200 zowel stijl als kracht combineert het toestel heeft dan ook volgens de afbeelding een zeer strak uiterlijk mee gekregen van de producent. Ook de specificaties van de I9200 liegen er niet om.

Volgens de bron zal het toestel een 4.3-inch Super Amoled-scherm gaan krijgen net als zijn voorganger met een resolutie van niet minder dan 720 x 1280 pixels. Ook zou er een Dual-Core 1GHz-processor in het beestje gaan ronken die eventueel ook op 2GHz zou kunnen lopen aangezien de bron daar niet geheel duidelijk over is. Andere specificaties zijn 1GB ram, wat opmerkelijk veel is voor een smartphone, 4GB ROM, aGPS, Bluetooth 3.0 en uiteraard 32GB intern geheugen om alle applicaties te installeren. Ook de 8-megapixelcamera zal 1080p HD moeten gaan ondersteunen en Wifi mag er uiteraard ook niet op ontbreken. Bijzonder is dat het toestel ook een Gyroscope mee zal moeten gaan krijgen net als de iPhone 4.

De specificaties laten iedereen watertanden maar het blijft de vraag of dit ergens op gebaseerd is. De render van het toestel kan een photoshop fabricage zijn en de specificaties lijken net wat te indrukwekkend te zijn. Mocht het toch echt blijken, en dat zullen we pas in Q1 volgend jaar weten, dan lijkt Samsung een meer dan indrukwekkend toestel op de markt te gaan brengen die menig hart zal winnen voor zich.

Samsung I9200 
HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters