'Samsung I9200 wordt stijlvolle powerhouse'

Volgens een bron die een foto en specificaties heeft gelekt van de Samsung I9200 wordt het toestel een ware knaller. De telefoon zou zowel stijl met pittige specificaties gaan combineren zoals een 2GHz-processor, Android en een Super Amoled-scherm.

Samsung gooit momenteel hoge ogen met haar Galaxy-lijn waarvan de Galaxy S momenteel het paradepaardje is. De producent zit eigenlijk nooit stil en lijkt dan ook nu al te werken aan de opvolger van de Galaxy S. Volgens een Russische website zal namelijk de I9200 behoren tot de Galaxy-lijn van Samsung wat gelijk inhoud dat het toestel op het Android OS zal gaan lopen. Volgens de bron is het de bedoeling dat Android 3.0 op het toestel gaat lopen ondanks dat het OS nog niet aangekondigd is. Verder is het de bedoeling dat de I9200 zowel stijl als kracht combineert het toestel heeft dan ook volgens de afbeelding een zeer strak uiterlijk mee gekregen van de producent. Ook de specificaties van de I9200 liegen er niet om.

Volgens de bron zal het toestel een 4.3-inch Super Amoled-scherm gaan krijgen net als zijn voorganger met een resolutie van niet minder dan 720 x 1280 pixels. Ook zou er een Dual-Core 1GHz-processor in het beestje gaan ronken die eventueel ook op 2GHz zou kunnen lopen aangezien de bron daar niet geheel duidelijk over is. Andere specificaties zijn 1GB ram, wat opmerkelijk veel is voor een smartphone, 4GB ROM, aGPS, Bluetooth 3.0 en uiteraard 32GB intern geheugen om alle applicaties te installeren. Ook de 8-megapixelcamera zal 1080p HD moeten gaan ondersteunen en Wifi mag er uiteraard ook niet op ontbreken. Bijzonder is dat het toestel ook een Gyroscope mee zal moeten gaan krijgen net als de iPhone 4.

De specificaties laten iedereen watertanden maar het blijft de vraag of dit ergens op gebaseerd is. De render van het toestel kan een photoshop fabricage zijn en de specificaties lijken net wat te indrukwekkend te zijn. Mocht het toch echt blijken, en dat zullen we pas in Q1 volgend jaar weten, dan lijkt Samsung een meer dan indrukwekkend toestel op de markt te gaan brengen die menig hart zal winnen voor zich.

Samsung I9200 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. kc-di -

  idd alleen bada is in (verdere) ontwikkeling, aangezien dat er inmiddels 5 toestellen op het punt (nov. bron: internet) van lanceren staan.
  De Wave is de eerste, daar komen o.a. wave 2 onder te hangen, en de wave 2 pro boven, qua specs.
  afaik. 😉

 2. samsung-firmwares -

  Samsung is totaal niet bezig met dit soort toestellen.

  Samsung is wel bezig met nieuwe high-end telefoons met name op Windows Phone 7 gebied en Bada.

  Ik verwacht wel dit soort telefoons met onegveer deze specs rond Mei volgend jaar.

  Rond eind dit jaar zullen er 3 toptoestellen van Samsung uitkomen.

  Met de nadruk op TOP.
  Hiervan is 1 een windows phone 7, Android en Bada.

  Met name de nieuwe high end bada phone zal zeer strak zijn.
  Specs zijn ongeveer allemaal gelijk aan elkaar.

  1. MiAmRa -

   Zoals verwacht, de 3 toptoestel zullen ook echt idd top toestellen. Het zullen toestelen zijn van de volgende generatie.
   Daarnaast wat ik tot nu toe heb begrepen is Samsung ook bezig met de volgende versie van bada (1.5?).
   Het is echt goed te zien dat Samsung de nummer 1 ter wereld wilt worden. Je ziet dat ze echt innovatief bezig zijn met hardware maar ook met software.

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters