‘Samsung komt met Injustice Edition Note 7’

Uit gelekte foto’s blijkt dat Samsung werkt aan een Injustice Edition Note 7. In de foto’s zien we dat het toestel veel weg heeft van de Injustice Edition Galaxy S7 Edge.

Injustice

Injustice Edition Note 7Net zoals de reeds bestaande Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition, is de Injustice Edition Note 7 gebaseerd op het spel van Marvel dat eenzelfde naam draagt. “Injustice: Gods Amond Us.” In dit spel kun je als één van de vele superhelden die Marvel tot leven heeft gewekt tegen een andere superheld vechten.

Injustice Edition Note 7

Vorig jaar is Samsung begonnen met het maken van smartphones die de looks van een Marvel superheld hebben. De smartphone die Samsung toen op de markt had gebracht is de Iron Man Edition Galaxy S6 Edge. Als opvolger van deze smartphone kwam het Koreaanse bedrijf dit jaar met de Injustice Edition Samsung Galaxy S7 Edge. Net zoals de S6 Edge Iron Man Edition, is de Injustice Edition S7 Edge op het ontwerp en skin van de software na identiek aan de ‘reguliere’ Samsung Galaxy S7 Edge.

Injustice Edition Note 7Uit online verschenen foto’s kunnen we besluiten dat Samsung nog een verrassing in petto heeft voor de fans van de Batman editie, zoals je het toestel ook kun noemen, Galaxy S7 Edge. In de foto’s zien we de Galaxy Note 7 met een Injustice-design. Het toestel is, net zoals de Injustice Edition S7 Edge, voorzien van een geheel zwart ontwerp. Aan de achterzijde staat het Batman-logo en de randje rondom de thuisknop en camerasensor aan de achterzijde zijn goud.

Ook is de software, met daarover de Injustice-skin, zichtbaar in de gelekte foto’s. Voor de rest is de Injustice Edition Note 7 identiek aan de reguliere variant van de smartphone.

Zelfde specificaties

Dit houdt dus ook in dat de Injustice Edition Note 7 voorzien is van een 5,7-inch quad-HD Amoled-scherm met intern een Exynos 8-octacore processor. Eveneens zit er een 3500mAh grote accu in het toestel en kun je foto’s nemen met een 5-megapixel selfiecamera en 12-megapixel achtercamera. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en mocht het 64GB intern geheugen niet genoeg zijn kun je het altijd uitbreiden. In de smartphone vind je ook nog een irisscanner en vingerafdrukscanner terug.

Beschikbaarheid

Wanneer en of de Injustice Edition Note 7 aangekondigd zal worden is vooralsnog onduidelijk. Waarschijnlijk zal de smartphone binnenkort aangekondigd worden in China, maar net zoals voorgaande superhelden editie-smartphones van Samsung waarschijnlijk niet officieel beschikbaar zijn in Europa. Hoe dan ook, wij vinden de smartphone er wel leuk uitzien. Jij ook?

Bron: SlashGear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters