'Samsung introduceert binnenkort 3D-schermen in telefoons'

Er is een nieuwe Samsung-telefoon voor de Koreaanse markt opgedoken die wellicht uitgerust is met een 3D-scherm. Deze W960 AMOLED 3D heeft misschien een speciaal 3D amoled-scherm.

Via een forum zijn afbeeldingen opgedoken van een telefoon van Samsung die de curieuze naam AMOLED 3D draagt. Het toestel is waarschijnlijk gewoon vernoemd naar het nieuwe 3D-menuutje waarmee hij uitgerust is, maar wellicht gaat het wel om een echt 3D-scherm in de telefoon. De gelekte specificaties van het scherm zijn niet eenduidig, maar één van de varianten laat inderdaad dezelfde specificaties zijn als een 3D amoled-scherm dat door Samsung getoond werd vorig jaar.

Dat deze functie misschien realiteit is, wordt nog eens versterkt door een persbericht omtrent het toestel die de volgende informatie weet te vermelden: “3D stereoscopische video kan genoten worden met de realistische 3D-amoled”, of dat is in ieder geval wat Google Translate er van weet te maken. Mocht dit inderdaad waar zijn, dan zou dat een nieuwe doorbraak in de mobiele wereld zijn en betekend dat misschien wel dat we over niet al te lange tijd ook een Samsung-telefoon met een 3D-scherm in Nederland kunnen verwelkomen.

Samsung AMOLED 3D W960 

Bron: Samsung Hub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. majette -

    Helaas wel met brilletje, [url=http://tweakers.net/nieuws/66174/samsung-kondigt-deze-maand-telefoon-met-3d-beeldscherm-aan.html]klik[/url]

   2. Dominick -

    Toch grappig dat tweakers een bericht van dezelfde bron als wij gebruikt (waarbij de onze nieuwer is) en dat het daar wel zeker was en nu ineens niet meer :S

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Simkaarten vervangen door E-sim

E-sim maakt korte metten met je SIM-kaart: dit is wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters