'Samsung introduceert binnenkort 3D-schermen in telefoons'

Er is een nieuwe Samsung-telefoon voor de Koreaanse markt opgedoken die wellicht uitgerust is met een 3D-scherm. Deze W960 AMOLED 3D heeft misschien een speciaal 3D amoled-scherm.

Via een forum zijn afbeeldingen opgedoken van een telefoon van Samsung die de curieuze naam AMOLED 3D draagt. Het toestel is waarschijnlijk gewoon vernoemd naar het nieuwe 3D-menuutje waarmee hij uitgerust is, maar wellicht gaat het wel om een echt 3D-scherm in de telefoon. De gelekte specificaties van het scherm zijn niet eenduidig, maar één van de varianten laat inderdaad dezelfde specificaties zijn als een 3D amoled-scherm dat door Samsung getoond werd vorig jaar.

Dat deze functie misschien realiteit is, wordt nog eens versterkt door een persbericht omtrent het toestel die de volgende informatie weet te vermelden: “3D stereoscopische video kan genoten worden met de realistische 3D-amoled”, of dat is in ieder geval wat Google Translate er van weet te maken. Mocht dit inderdaad waar zijn, dan zou dat een nieuwe doorbraak in de mobiele wereld zijn en betekend dat misschien wel dat we over niet al te lange tijd ook een Samsung-telefoon met een 3D-scherm in Nederland kunnen verwelkomen.

Samsung AMOLED 3D W960 

Bron: Samsung Hub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. majette -

    Helaas wel met brilletje, [url=http://tweakers.net/nieuws/66174/samsung-kondigt-deze-maand-telefoon-met-3d-beeldscherm-aan.html]klik[/url]

   2. Dominick -

    Toch grappig dat tweakers een bericht van dezelfde bron als wij gebruikt (waarbij de onze nieuwer is) en dat het daar wel zeker was en nu ineens niet meer :S

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

smartphone in houder

OM wil duidelijkheid na smartphone in houder-uitspraak lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Beter goed gejat? ‘Samsung Galaxy S9 krijgt iPhone 8-functie’ lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Volgend jaar ondersteunen Samsung toestellen wereldwijd bliksemsnelle LTE snelheden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters