'Samsung introduceert binnenkort de Galaxy S Advance' – Update

Fabrikant Samsung zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress de Galaxy S Advance bekend gaan maken. Deze mid-range smartphone wordt net onder de Galaxy S II gepositioneerd door de fabrikant.

Samsung Galaxy S Advance

Volgens Hardwarezone zal Samsung het toestel eind februari bekend gaan maken tijdens het Mobile World Congress. De fabrikant zal deze nieuwe mid-range smartphone interessant gaan prijzen, aldus de bron. De telefoon heeft als rugnummer GT-I9070 mee gekregen en wordt daarmee dus gepositioneerd onder de Galaxy S2 die rugnummer GT-I9100 heeft.

Het toestel heeft wel interessante specificaties van de fabrikant mee gekregen. Zo zit er een dualcore 1GHz-processor in het toestel en een 4-inch Super Amoled-touchscreen dat een kleine kromming heeft, net als de Galaxy S. De telefoon heeft een resolutie van 800×480 pixels en een 5-megapixelcamera die in 720p video’s kan gaan opnemen. Ook zit er een 1500mAh batterij in de telefoon en loopt hij op Android 2.3.6. Tot slot heeft het design veel weg van zijn grote broer, maar met een paar kleine verschillen.

Samsung Galaxy S Advance

 

Samsung Galaxy S Advance

 

Update op 30/01/2012 om 11:35 uur:

Fabrikant Samsung heeft zojuist de Galaxy S Advance officieel gemaakt. De Samsung Galaxy S Advance is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 469,-, aldus de producent. De eerder gemelde specificaties komen overeen met het persbericht van de producent en de telefoon zal dan ook in de genoemde hoedanigheid in de winkels gaan verschijnen.

Samsung Galaxy S Advance

 

Bron: Sammyhub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gwystyl2 -

  Het enige verschil met de originele Galaxy S lijkt me een dualcore 1GHz processor ipv single core, en een iets gebogen scherm. Snijden ze zichzelf hiermee niet heel erg in de vingers? De Galaxy S en S Plus (met 1,4GHz single core proc) zijn al voor minder dan €300 los te krijgen.
  Ik ben benieuwd wie er dan extra wil gaan betalen voor een 1GHz dual core. Tot op heden heeft Android nog niet laten zien dat dual cores veel sneller zijn dan single cores. Het verschil zal wel minder zijn dan € 170,-, maar rond de € 100,- extra voor een nieuwer toestel dat eigenlijk niet veel meer kan of veel sneller is lijkt me geldverspilling.

  1. Dominick -

   Volgens mij heeft Samsung ontdekt dat het wel handig is om het opgebouwde momentum te blijven gebruiken. De Galaxy S Plus was ook helemaal niet zo'n goede deal toen hij uitkwam, maar verkocht als een malle. Het zo me niets verbazen als dat met de Ace Plus en deze ook zo zal zijn. En het zou me ook niets verbazen als ze binnen afzienbare tijd een Gio Plus en een Galaxy S II Plus aankondigen.

   1. gwystyl2 -

    Tja, mensen zijn wel gevoelig voor een nieuwe telefoon. Ik kan me voorstellen dat de S Advance er iets nieuwer en glimmender uitziet dan de Galaxy S die iedereen al twee jaar kent, maar puur bekeken op specs is het niet zo'n goede deal imho. Het lijkt marketingtechnisch wel handig :Y

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters