'Samsung introduceert binnenkort de Galaxy S Advance' – Update

Fabrikant Samsung zal waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress de Galaxy S Advance bekend gaan maken. Deze mid-range smartphone wordt net onder de Galaxy S II gepositioneerd door de fabrikant.

Samsung Galaxy S Advance

Volgens Hardwarezone zal Samsung het toestel eind februari bekend gaan maken tijdens het Mobile World Congress. De fabrikant zal deze nieuwe mid-range smartphone interessant gaan prijzen, aldus de bron. De telefoon heeft als rugnummer GT-I9070 mee gekregen en wordt daarmee dus gepositioneerd onder de Galaxy S2 die rugnummer GT-I9100 heeft.

Het toestel heeft wel interessante specificaties van de fabrikant mee gekregen. Zo zit er een dualcore 1GHz-processor in het toestel en een 4-inch Super Amoled-touchscreen dat een kleine kromming heeft, net als de Galaxy S. De telefoon heeft een resolutie van 800×480 pixels en een 5-megapixelcamera die in 720p video’s kan gaan opnemen. Ook zit er een 1500mAh batterij in de telefoon en loopt hij op Android 2.3.6. Tot slot heeft het design veel weg van zijn grote broer, maar met een paar kleine verschillen.

Samsung Galaxy S Advance

 

Samsung Galaxy S Advance

 

Update op 30/01/2012 om 11:35 uur:

Fabrikant Samsung heeft zojuist de Galaxy S Advance officieel gemaakt. De Samsung Galaxy S Advance is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 469,-, aldus de producent. De eerder gemelde specificaties komen overeen met het persbericht van de producent en de telefoon zal dan ook in de genoemde hoedanigheid in de winkels gaan verschijnen.

Samsung Galaxy S Advance

 

Bron: Sammyhub

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters