Samsung introduceert de Corby, Corby PRO en Corby TXT in Milaan

Samsung heeft vanavond in Milaan de S3650 Corby opnieuw geïntroduceerd en meer details over de beschikbaarheid bekendgemaakt. Deze kleurrijke, goedkope touchscreentelefoon moet nog deze maand in de winkels liggen.

Samsung Corby

Tijdens de IFA in Berlijn die onlangs plaatsvond kwamen we hem al even tegen: de Samsung S3650 Corby. Dit toestel is vandaag in Milaan tijdens een persconferentie waarbij ook All About Phones aanwezig is geherintroduceerd door Samsung. Samsung heeft laten weten dat het toestel nog deze maand verkrijgbaar zal zijn voor een adviesprijs van slechts €159,- Naast het bekendmaken van deze informatie over het toestel heeft Samsung nog eens de belangrijkste functionaliteiten onderstreept en de geruchten gaan dat Samsung de Corby-lijn later vanavond nog gaat uitbreiden met twee extra toestellen.

De Corby is vooral opvallend door zijn opvallende design en vele kleuren. Het toestel zal in maar liefst vier kleuren op de markt komen, namelijk Jamaican Yellow, Cupid Pink, Minimal White en Festival Orange. Ook de interface van het toestel is erg fris en jeugdig gemaakt door Samsung en het toestel zal vooral gericht zijn op social networking. Zo zal er een speciale pop-up Social Networking Service aanwezig zijn waarmee je in één keer kunt zien wat er allemaal verandert op je Twitter-, MySpace- en Facebook-account, iets wat we eigenlijk alleen nog maar in dure telefoons hebben gezien tot op heden. Iets anders wat de Corby bijzonder maakt, is dat hij voor zijn zachte prijsje alle geavanceerde touch-functionaliteiten van Samsung zal hebben die we ook kennen uit de Jét, zoals Smart Unlock en One Finger Zoom. Binnenkort zullen wij een volledige review van de Corby publiceren waarin je echt alle ins en outs van het toestel kunt vinden.

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Samsung S3650 Corby

 

Update 23-09-09 21:35

Inmiddels zijn ook de twee andere Corby-toestellen van Samsung gepresenteerd in Milaan, het gaat hier om de CorbyPRO en de CorbyTXT, die we in Berlijn al tegenkwamen onder de naam B3410 en B3210. Zodra de persberichten van deze twee toestellen uitgegeven zijn volgt er meer informatie over de twee toestellen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters