Samsung introduceert een nieuw toestel met een infraroodcamera erop

Samsung staat op het punt om een nieuwe telefoon te lanceren die ook video’s en foto’s kan maken in het donker. De Samsung SCH-W760 beschikt over een infraroodcamera zodat je ook in het donker kunt zien wie er tegenover je staat.

Samsung SCH-W760

Samsung is van plan om binnenkort in AziĆ« een telefoon te lanceren die beschikt over een infraroodcamera. Het toestel krijgt de typeaanduiding SCH-W760. Dit toestel zal in situaties waarbij weinig licht is overschakelen op zijn infraroodlens en vervolgens de warmte vastleggen die van de omgeving afkomt, waarvan een foto gemaakt kan worden. Samsung is hiermee de eerste producent die een dergelijke telefoon lanceert, aldus Telecom Korea. De W760 zal ook beschikken over een 2,8-inch AMOLED-scherm en DMB-ontvanger voor satelliettelefonie. Tot slot zal de W760 ook een 3-megapixelcamera en Bluetooth-ondersteuning krijgen. Voor het geval dat je normale foto’s in het donker wilt maken, zal er ook een klein ledje op het toestel zitten dat als flits kan dienen.

De W760 zal alleen in Aziƫ gaan uitkomen voor een nog onbekende prijs. Naar verwachting zal het toestel niet in Europa uitgebracht worden door de producent.

Bron: Telecoms Korea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ddmen -

    Samsung heeft gezegd dat ze hier in 2010 volledig op gaan concentreren dus meer sensors in de telefoons.

    Ben benieuwd persoonlijk vind ik het wel geinig.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via