Samsung introduceert G800 camera-telefoon

Samsung introduceert met de G800 de eerste 5 megapixel cameraphone met 3x optische zoom in Europa. Dit toestel is én een designtelefoon én een volwaardige camera voor haarscherpe foto’s.

Samsung brengt met de G800 een mooie designtelefoon op de markt, alhoewel, telefoon. Het enige waar Samsung in zijn persconferentie over verteld zijn de cameramogelijkheden. Nu moet ook gezegd worden dat de mogelijkheden en specificaties die de telefoon op camera biedt nog niet eerder in Europa op een telefoon te verkrijgen waren. De telefoon beschikt namelijk over een 5mp sensor, 3x optische zoom, face recognition, automatische instellingen voor belichting en kleuren, Scene-instellingen (landschap, portrait, etc.) en een Xenon flitser. Een indrukwekkende lijst voor een ‘telefoon’ vooral als je hier nog de panorama, breedbeeld en macroshot mogelijkheden bij op telt. Wellicht dat Samsung beter kan spreken over een digitale camera waar je ook mee kunt bellen?

De telefoon beschikt zelf over een 2,4inch QVGA scherm en mogelijkheden voor HSDPA verbindingen. Wat de verdere mogelijkheden op telefoongebied zijn blijft nog even gissen, net als het OS waar de telefoon op draait. Aangezien Samsung spreekt over een multi-functionele telefoon zal dit echter wel goed zitten.

Samsung levert de G800 vanaf eind november tegen een advies verkoopprijs van €499,-

g800_ontop_large 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters