Samsung introduceert officieel de E950, J600 en F210

Samsung heeft op CommunicAsia 2007 de E950, J600 en F210 mobiele telefoons gelanceerd. De E950 was bij ons al langer bekend, maar nu is het dan ook echt officieel en daarbij komen nog eens 2 andere telefoons waarmee Samsung zijn special looks traditie wil voorzetten.

Samsung heeft vandaag drie nieuwe toestellen aangekondigd op CommunicAsia 2007 in Singapore, te weten de E950, J600 en F210. De opvallendste nieuweling is de tri-band E950, die de succesvolle E900 mag gaan opvolgen. Het toestel heeft een vernieuwde grafische gebruikersinterface en biedt voorzieningen als een 3,2 megapixel camera, microSD-geheugenslot, (stereo) bluetooth, fm-radio en tv-out. Meer info kan je in het vorige nieuwsbericht van ons vinden.

De J600 is een aantrekkelijke slider voor de onderkant van de markt. Niettemin heeft Samsung het toestel van aanraakgevoelige voorzien. Het zal in verschillende opvallende kleuren op de markt worden gebracht. Het toestel heeft een 1,3 megapixel camera, bevat een microSD-geheugenslot en beschikt over een muziekspeler.

Met de F210 richt Samsung zich op de muziekliefhebber. Het toestel heeft een draaidesign, ook wel swivel genoemd. Het is niet de eerste swivel van Samsung, want ook de X830 die al volop leverbaar is heeft dit ontwerp. Met de F200 bouwt Samsung bovendien verder op een andere swivel, de F200, die dit jaar op CeBIT werd gepresenteerd. De F210 heeft een 2 megapixel camera, 1 GB intern geheugen en microSD-geheugenslot.

Deze toestellen zullen binnen 3 maanden Nederland aandoen en zodra er meer bekend is over de data dan zal je die kunnen vinden in de toestelverwachtingen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters