Samsung introduceert officieel de i450

Samsung heeft foto’s vrijgegeven van nieuwe muziek telefoons uit de Samsung fabriek. Het gaat hier om de i450, F330 en de F210.

Het toestel werd een tijdje geleden al eens gespot en is een Symbian S60 Slider met een 2 megapixel camera en een VGA versie aan de voorzijde voor videogesprekken, tri-band GSM met UMTS en HSDPA en maximaal 4GB (muziek)geheugen dankzij de microSD kaart optie.

De i450 heeft, net als de N95, een zogenaamd duo-slider mechanisme. Naar een kant uitgeschoven zie je een keypad, handig als je wilt bellen. Schuif je het toestel aan de andere kant open dan toont zich de ingebouwde speaker die ‘gevoed’ wordt door een ICEpower audio versterker van B&O zodat het geluid welicht iets beter zal klinken dan dat van de gemiddelde externe speakers van mobieltjes. Een van de meest opvallende kenmerken blijft toch het ‘Apple iPod achtige’ clickwheel, of zoals Samsung het noemt de Touch Wheel Music Navigation waardoor het toestel uiterlijk wat weg heeft van een iPod. Ook dat is natuurlijk niet nieuw en zagen we al eerder bij andere (Samsung) musicphones.

De i450 gaat hier in Europa rond de 360 Euro kosten, zonder abonnement.

i450_2 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters