Samsung introduceert Omnia op exclusieve Summer Fair

Samsung heeft een persbericht vrijgegeven waarin ze melden dat het tijdens de Summer Fair de Smasung Omnia zal introduceren. De Samsung Omnia is het nieuwste Windows Mobile toestel van Samsung.

Op de Summer Fair, welke loop van 29 augustus tot en met 31 augustus zal Samsung de Omnia introduceren op de Nederlandse markt. De The Summer Fair is een zomer evenement van Miljonair Magazine. Het hele evenement staat in teken van luxe, stijl, authenticiteit en exclusiviteit. Het vind plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Op dit evenement is Samsung ook gevestigd met speciale “Millionaire Packs”.

De Samsung Omnia is een volledig touchscreen geörienteerde telefoon. Het toestel draait op Windows Mobile 6.1. Samsung heeft het toestel voorzien van een zelf ontwikkelde gebruikersinterface welke het gebruik sterk moet vereenvoudigen. Het typen van berichten moet geheel via het scherm zoals ook bij de iPhone en HTC Touch Diamond.

De Samsung Omnia is het eerste Windows Mobile toestel dat is uitgerust met een 5 megapixel camera. Ook heeft het toestel 8gb intern geheugen welke uit te breiden is met een micro-SD kaart. Het toestel is 12,5 mm dik en zal in een zwarte en witte versie verkrijg zijn. Het toestel is een directe concurrent voor de HTC Diamond. Ook zal het toestel proberen wat mensen te weerhouden een iPhone te kopen.

Naast de standaard Samsung Omnia zal het toestel ook beschikbaar komen met een Millionaire Pack. Dit Millionaire Pack bestaat uit enkele luxe accessoires. De exacte inhoud is helaas niet bekend bij ons. De Samsung Omnia Millionaire Pack moet na de introductie beschikbaar zijn voor 699 euro. De standaard Samsung Omnia is goedkoper en zal rond de 550 euro kosten.

2639867516_00eb07e958 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters