Samsung introduceert twee dualsim-smartphones – Update

Fabrikant Samsung heeft nog even op de valreep van 2011 twee nieuwe smartphones bekendgemaakt. De Galaxy Y Duos en de Galaxy Y Pro duos beschikken beide over twee simkaarten.

De twee smartphones zijn via het corprate blog van Samsung bekend gemaakt. Beide telefoons zijn nagenoeg hetzelfde als de orginele Galaxy Y en Galaxy Y Pro, in Nederland bekend als de Galaxy TXT. Als extra beschikken beide telefoons over 2 simkaartsloten achter de batterij. Ook lopen ze allebei op Android 2.3 en beschikken ze over een touchscreen.

De Galaxy Y Pro Duos telefoon biedt UMTS, Wifi en aGPS en zal gekenmerkt worden door een laag prijspeil. Het toestel heeft eveneens een 832MHz-processor en 2GB intern geheugen. Tot slot biedt het toestel ruimte voor een micro-SDHC kaart en uiteraard een volledig qwerty-toetsenbord zodat hij goed kan concurreren met de BlackBerry Curve-serie.

Vervolgens is er nog de nieuwe Y-serie die eveneens gekenmerkt zal worden door zijn lage prijs, aldus Samsung. De Galaxy Y zal naar verwachting ongeveer 220 euro gaan kosten, ook al zal Samsung de prijzen later bekendmaken. Net als de Y Pro Duos beschikt de Galaxy Y over een 832MHz-processor en een 3-inch touchscreen. Ook zit er een 3.2-megapixelcamera op het toestel en biedt het ondersteuning aan een micro-SDHC kaart. Ook Wifi, aGPS en UMTS worden ondersteund door de Galaxy Y Duos.

Net als de andere telgen is dit toestel voorzien van Android 2.3.3 en de TouchWiz-laag van Samsung. Samsung zal de prijzen later bekend gaan maken. De telefoons zullen vanaf januari 2012 in de winkels verschijnen in Europa.

Update op 23/12/2011 om 10:45 uur:

Vivian Peters, PR Manager van Samsung Nederland, laat aan All About Phones weten dat beide modellen niet in Nederland verkocht zullen gaan worden. Samsung heeft besloten om deze modellen niet mee te nemen in ons land in hun portfolio.

Samsung Galaxy Y Pro Duos

 

Samsung Galaxy Y Duos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters