Samsung is eerste grote producent met pico-projector-telefoon

Samsung heeft aan de vooravond van het Mobile World Congress nog een telefoon laten zien. Het model heeft als eerste telefoon van een grote producent een pico-projector ingebouwd en zal ook naar Europa komen. Samsung heeft haar pico-projector-telefoon gedoopt tot Samsung i7410.

Samsung i7410 pico-projector telefoon

Samsung is alvast op gang gekomen met aankondigingen van nieuwe toestellen, vooruitlopend op het Mobile World Congress. Drie telefoons zagen we al, vandaag komt daar een vierde toestel bij. Het toestel gaat Samsung i7410 heten en gaat door het leven onder de bijnaam “Show”. Die naam lijkt misschien vreemd voor een mobiele telefoon, maar voor dit toestel is hij zeker van toepassing. Het toestel is namelijk de eerste telefoon op de Europese markt met een ingebouwde pico-projector. Hiermee wordt het mogelijk om het beeld op het scherm van de telefoon tot een grootte van 50 inch op de muur te projecteren als de lichtomstandigheden goed zijn. Dit formaat komt overeen met het beeldformaat van een grote televisie en is uitermate geschikt voor het kijken van films of het laten zien van foto’s.

De i7410 is niet alleen geladen met een pico-projector, ook heeft het toestel de functies van een mooie mid-range-telefoon. Zo is er een 5-megapixelcamera ingebouwd en heeft Samsung haar Show voorzien van een OLED-touchscreen met een nog onbekende resolutie. Een handige functie bij de ingebouwde projector is dat de telefoon ook PowerPoint-presentaties kan laten zien, waardoor je overal gemakkelijk een presentatie kan vertonen zonder laptop en beamer bij de hand te moeten hebben. Het toestel zal binnenkort naar Europa komen voor een nog onbekende prijs.

Bron: Samsungcentral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Tech -

  Samsung claimt de eerste te zijn met een projector telefoon, echter is dit Logic Wireless geweest in 2007, Logic Wireless komt in januarie 2010 met zijn nieuwe versie op de markt "De SuperPhone Bolt V2.0, deze telefoon kan werkelijk alles.
  Samsung heeft de toestellen willen kopen van LW en ze vervolgens onder eigen naam op de markt te brengen!
  Dit is echter niet gebeurd, ben benieuwd waar ze nu mee gaan komen?????

 2. Bartje -

  Idd heeerlijk zuinig touchscreen, maar bij een presentatie/film gaat de batterij maar een uurtje mee:(
  En hij is waarschijnlijk toch ongelofelijk duur:(

 3. josj -

  ik ben inderdaad benieuwd naar de batterij duur van dit apparaat….kan niet heel denderend zijn als ik nu kijk naar de duur van de batterij van mij Omnia…

 4. ddmen -

  Dat symbian er niet op zit boeit me niet zoveel zogoed vind ik symbian niet werken…

  Maar GPS is wel jammer…
  Anders was het toestel echt af WIFI boeit niet zoveel meer tegenwoordig heeft iedereen eindeloos online.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters