Samsung is eerste grote producent met pico-projector-telefoon

Samsung heeft aan de vooravond van het Mobile World Congress nog een telefoon laten zien. Het model heeft als eerste telefoon van een grote producent een pico-projector ingebouwd en zal ook naar Europa komen. Samsung heeft haar pico-projector-telefoon gedoopt tot Samsung i7410.

Samsung i7410 pico-projector telefoon

Samsung is alvast op gang gekomen met aankondigingen van nieuwe toestellen, vooruitlopend op het Mobile World Congress. Drie telefoons zagen we al, vandaag komt daar een vierde toestel bij. Het toestel gaat Samsung i7410 heten en gaat door het leven onder de bijnaam “Show”. Die naam lijkt misschien vreemd voor een mobiele telefoon, maar voor dit toestel is hij zeker van toepassing. Het toestel is namelijk de eerste telefoon op de Europese markt met een ingebouwde pico-projector. Hiermee wordt het mogelijk om het beeld op het scherm van de telefoon tot een grootte van 50 inch op de muur te projecteren als de lichtomstandigheden goed zijn. Dit formaat komt overeen met het beeldformaat van een grote televisie en is uitermate geschikt voor het kijken van films of het laten zien van foto’s.

De i7410 is niet alleen geladen met een pico-projector, ook heeft het toestel de functies van een mooie mid-range-telefoon. Zo is er een 5-megapixelcamera ingebouwd en heeft Samsung haar Show voorzien van een OLED-touchscreen met een nog onbekende resolutie. Een handige functie bij de ingebouwde projector is dat de telefoon ook PowerPoint-presentaties kan laten zien, waardoor je overal gemakkelijk een presentatie kan vertonen zonder laptop en beamer bij de hand te moeten hebben. Het toestel zal binnenkort naar Europa komen voor een nog onbekende prijs.

Bron: Samsungcentral

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters