Samsung is van plan om 10 miljoen Waves weg te zetten dit jaar

Een Samsung medewerker zou op de stand van de producent op het Mobile World Congress gezegd hebben dat de producent van plan is om 10 miljoen Samsung Wave’s weg te zetten dit jaar wereldwijd. De prijs van de Samsung Wave zou daarnaast opmerkelijk laag zijn.

Samsun Wave

Een Samsung medewerker zou de plannen voor de Samsung Wave uit de doeken gedaan hebben. Volgens verschillende medewerkers verwacht Samsung dat ze dit jaar ongeveer 10 miljoen Samsung Wave’s weg zullen zetten in de markt wereldwijd. Dit opvallend hoge getal zou te danken zijn aan een scherpe geprijsde telefoon. Zo zou de Wave voor minder dan 400 euro over de toonbank moeten gaan wat voor een smartphone van zijn kaliber ontzettend laag is. Een dergelijke smartphone met zulke specificaties gaat vaak tussen de 500 euro en de 600 euro kosten in de markt. Dr. Justin Hong, Vice President van Samsung Mobile, zou voor ogen hebben dat het Bada OS gaat stunten met de prijzen van de telefoons en dat de Wave hier het eerste voorbeeld van zou zijn. Bada zou gedeeltelijk bedoeld zijn om de Samsung-telefoons naar de massa’s te brengen tegen een zeer scherpe prijs.

Al deze uitspraken zijn in lijn met de het doel van Samsung Mobile om de nummer 1 van de wereld te worden in telefonie. De nummer twee van de wereld is hard op weg om Nokia in te halen ook al gaat dit mondjesmaat. Samsung Nederland kon tegenover All About Phones nog niet vermelden wat de adviesprijs van de Wave zou gaan worden. Opvallend genoeg heeft Samsung ook geen prijzen genoemd in haar persbericht van de Wave, iets dat de producent normaal wel doet. Onze eerste ervaring met de Samsung Wave kun je hier terug vinden. De Wave wordt in mei in Nederland verwacht.

Bron: Badadev

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Sher -

    Jammer dat het qwerty toetsenbord van de Wave alleen in landschap mode beschikbaar is.Voor de verdere rest ziet het toestel er goed uit,leuke specificatie's en naar verwacht een mooie prijs.Zou zo maar eens mijn volgende telefoon kunnen worden als gadgetfreak.Ben benieuwd wat de Bada appstore ons allemaal te bieden heeft.:P

  2. skynet -

    Als hy lager geprijst wordt dan de vivaz pro dan ga ik toch moeten kiezen voor die wave! wat wel pijnlyk gt zyn want ik ben echt een SE fan.want tegen zo een scherp beeld kan j geen NEE zeggen.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters