Samsung is van plan om 10 miljoen Waves weg te zetten dit jaar

Een Samsung medewerker zou op de stand van de producent op het Mobile World Congress gezegd hebben dat de producent van plan is om 10 miljoen Samsung Wave’s weg te zetten dit jaar wereldwijd. De prijs van de Samsung Wave zou daarnaast opmerkelijk laag zijn.

Samsun Wave

Een Samsung medewerker zou de plannen voor de Samsung Wave uit de doeken gedaan hebben. Volgens verschillende medewerkers verwacht Samsung dat ze dit jaar ongeveer 10 miljoen Samsung Wave’s weg zullen zetten in de markt wereldwijd. Dit opvallend hoge getal zou te danken zijn aan een scherpe geprijsde telefoon. Zo zou de Wave voor minder dan 400 euro over de toonbank moeten gaan wat voor een smartphone van zijn kaliber ontzettend laag is. Een dergelijke smartphone met zulke specificaties gaat vaak tussen de 500 euro en de 600 euro kosten in de markt. Dr. Justin Hong, Vice President van Samsung Mobile, zou voor ogen hebben dat het Bada OS gaat stunten met de prijzen van de telefoons en dat de Wave hier het eerste voorbeeld van zou zijn. Bada zou gedeeltelijk bedoeld zijn om de Samsung-telefoons naar de massa’s te brengen tegen een zeer scherpe prijs.

Al deze uitspraken zijn in lijn met de het doel van Samsung Mobile om de nummer 1 van de wereld te worden in telefonie. De nummer twee van de wereld is hard op weg om Nokia in te halen ook al gaat dit mondjesmaat. Samsung Nederland kon tegenover All About Phones nog niet vermelden wat de adviesprijs van de Wave zou gaan worden. Opvallend genoeg heeft Samsung ook geen prijzen genoemd in haar persbericht van de Wave, iets dat de producent normaal wel doet. Onze eerste ervaring met de Samsung Wave kun je hier terug vinden. De Wave wordt in mei in Nederland verwacht.

Bron: Badadev

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters