Samsung Jet al 2 miljoen keer verkocht

Samsung lanceerde vorige week zijn nieuwe multimediatelefoon, de Samsung Jét en het merk heeft nu bekendgemaakt dat het toestel inmiddels maar liefst 2 miljoen keer gekocht en gepre-orderd is.

Samsung S8000 Jét voorkant AAP

Samsung organiseerde vorige week maandag een groot opgezet evenement waarbij het bedrijf de Samsung S8000 Jét als belangrijkste toestel in de line-up introduceerde. Wij waren hierbij aanwezig en het leek erop dat Samsung alles zou gaan inzetten op dit toestel. De Jét was dan ook direct in de winkels te vinden en het toestel blijkt nu, een week later, al een succes te zijn. Samsung heeft namelijk vandaag bekendgemaakt dat er al maar liefst 2 miljoen Jéts over de toonbank zijn gegaan. Dit aantal omvat zowel pre-orders uit landen waar het toestel wat later beschikbaar zal zijn of al uitverkocht is als het aantal toestellen dat daadwerkelijk verkocht is sinds de lancering van de Jét. Dit is stukken meer dan zijn grootste concurrent, de LG KM900 Arena, die er iets minder dan een maand over deed om dit aantal te halen.

Wij zijn meteen vanaf dag één aan het werk gegaan aan een review van de Jét en daarin kwamen we ook tot de conclusie dat het toestel ontzettend goed presteert op het gebied van multimedia. Verder waren we erg blij met het scherm, de smartphone-functionaliteiten en de leuke extraatjes die erop zitten en wat ons betreft zijn die 2 miljoen verkochte exemplaren dan ook helemaal terecht. Om alles even in verhouding te zetten, 2 miljoen exemplaren in een week is hetzelfde als 285 duizend per dag, 11 duizend per uur, 200 per minuut of 3 per seconde. Dit komt redelijk in de buurt van de verkoopcijfers van bijvoorbeeld de iPhone in de eerste week en het is dan ook een hele prestatie voor Samsung.

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters