Samsung Jet nu ook in goudkleurige uitvoering te koop

In de nieuwe brochure van The Phone House is de Samsung Jét in een mooi gouden kleurtje opgedoken. Het toestel zal offline voorlopig exclusief bij The Phone House in zijn goudkleurige kledij te koop zijn.

De Samsung Jét is al een tijdje een erg populair toestel en Samsung wil natuurlijk graag voortbouwen op dit succes. In het kader daarvan heeft het bedrijf een goudkleurige versie van het toestel gemaakt, die in Nederland in samenwerking met The Phone House op de markt zal komen. Het nieuwe foldertje van de verkoopketen liet de nieuwe kleur zien en ook op de website van de retailer is de nieuwe uitvoering van het toestel te vinden. De gouden versie van de Jét lijkt op de originele zwarte versie, maar heeft een goudkleurige omlijsting. Hij is trouwens niet echt van goud gemaakt.

Zoals hierboven gezegd zal de gouden Jét, die trouwens uitgerust is met dezelfde features als de gewone versie, voorlopig alleen bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Naar verwachting zullen verschillende webshops het toestel binnenkort wel in hun assortiment gaan opnemen, zoals dat eigenlijk altijd met nieuwe varianten gebeurt. Het ding is nu verkrijgbaar bij The Phone House.

Samsung S8000 Jet goud TPH 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters