Samsung komt binnenkort met nieuwe krachtpatser

Samsung heeft een nieuwe site gepubliceerd waarop wordt afgeteld voor een nieuw evenement van de producent. Het evenement heet ‘Unpacked’ en zal volgens de site samengaan met de lancering van een nieuwe, krachtige telefoon.

Samsung heeft vandaag een nieuwe site gepubliceerd, die een hype moet creëren rond een nieuwe actie van het merk. De actie heet Unpacked en is gemaakt rond de lancering van een nieuw toestel van Samsung. Mensen uit drie steden, Londen, Singapore en Dubai, kunnen zich nu inschrijven voor deelname aan de actie, waarbij ze kans maken op $5000. Tussen 10 en 15 juni zal Samsung een doos met meerdere bodems door deze drie steden rond laten gaan, waarbij elke deelnemer, één per dag, een van de bodems moet openmaken. Hierbij maken ze kans op 5000 dollar en winnen ze het toestel dat uiteindelijk in de onderste laag van de doos zit. De gelukkige deelnemer die op 15 juni de doos openmaakt zal dit toestel aan de hele wereld tonen.

We weten nog niet veel over het toestel, maar volgens de site zal het een echte krachtpatser worden. De specificaties zullen aanstaande vrijdag, 5 juni, alvast bekend worden gemaakt en een vage foto van het toestel is nu al op de site te vinden. Helaas is dit een soort röntgenfoto van het toestel, waardoor er niet echt veel uit op te maken is. Het enige wat we duidelijk zien is een camera, maar dat is zelfs in low-end modellen standaard dus daar is niet echt veel uit op te maken. Wat het precies is weten we dus nog niet, maar dat zullen we snel genoeg merken als we de speciale site mogen geloven.

Samsung Unpacked

 

Samsung Unpacked

 

Bron: Nieuwstip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bsie -

  Ze hebben de foto op de site vandaag veranderd! Ze hebben de zeshoek onderaan onzichtbaar gemaakt!
  (was het toch nog een te duidelijke foto?)

 2. bsie -

  Onder aan de x-ray foto zie je een zeshoek. Dit lijkt erg op de eerder uitgelekte Samsung s8000 cubic! Als je verder kijkt zie je nog veel meer gelijkenissen! (als je naar de trefwoorden in de meta-tags kijkt, kun je ook zien dat het om een touchscreen telefoon gaat)

 3. ddmen -

  3.5 pugin zie top foto.
  Volume toetsen zie linkerkant foto.
  Camera schiettoest zie rechterkant foto.

  En misschien zie je naast de camera (rechts) opening oor Micro SD.

 4. Dragao Cell -

  Ik denk dat het meer een toestel wordt met top specs en met Samsungs eigen software. Dat ze dan weer zullen gaan gebruiken op Samsung toestellen die hier na komen.

  1. Dominick -

   Ik denk dat ze nog wel even bij hun TouchWiz inteface blijven voor touch-toestellen en niet-touch toestellen hebben altijd een andere versie van Samsung's interface dus daar is geen pijl op te trekken.

 5. ddmen -

  Ik verwacht een een omnia pro.
  Waarom de camera module zit precies op dezelfde plek als bij de omnia…

  Damn de keuzes worden steeds moeilijker voor mij…

  1 Omnia HD
  2 Pixon 12 megapixel
  3 Samsung Armani Windows.
  4 Deze…

  Pff

  1. Dominick -

   De cameramodule op die plaats is heel normaal, maar het zou inderdaad goed kunnen. Ik zie het ook wel gebeuren dat ze een ander Android ding lanceren 🙂

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters