Samsung komt binnenkort met nieuwe krachtpatser

Samsung heeft een nieuwe site gepubliceerd waarop wordt afgeteld voor een nieuw evenement van de producent. Het evenement heet ‘Unpacked’ en zal volgens de site samengaan met de lancering van een nieuwe, krachtige telefoon.

Samsung heeft vandaag een nieuwe site gepubliceerd, die een hype moet creëren rond een nieuwe actie van het merk. De actie heet Unpacked en is gemaakt rond de lancering van een nieuw toestel van Samsung. Mensen uit drie steden, Londen, Singapore en Dubai, kunnen zich nu inschrijven voor deelname aan de actie, waarbij ze kans maken op $5000. Tussen 10 en 15 juni zal Samsung een doos met meerdere bodems door deze drie steden rond laten gaan, waarbij elke deelnemer, één per dag, een van de bodems moet openmaken. Hierbij maken ze kans op 5000 dollar en winnen ze het toestel dat uiteindelijk in de onderste laag van de doos zit. De gelukkige deelnemer die op 15 juni de doos openmaakt zal dit toestel aan de hele wereld tonen.

We weten nog niet veel over het toestel, maar volgens de site zal het een echte krachtpatser worden. De specificaties zullen aanstaande vrijdag, 5 juni, alvast bekend worden gemaakt en een vage foto van het toestel is nu al op de site te vinden. Helaas is dit een soort röntgenfoto van het toestel, waardoor er niet echt veel uit op te maken is. Het enige wat we duidelijk zien is een camera, maar dat is zelfs in low-end modellen standaard dus daar is niet echt veel uit op te maken. Wat het precies is weten we dus nog niet, maar dat zullen we snel genoeg merken als we de speciale site mogen geloven.

Samsung Unpacked

 

Samsung Unpacked

 

Bron: Nieuwstip

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters