Samsung komt in december met meer informatie over Bada

Bada is het nieuwe mobiele besturingssysteem dat ontwikkeld is door Samsung. Alhoewel het eerder al aangekondigd was, wil het nog niet echt van de grond komen. In december gaat Samsung uitleg geven.

Bada

De aankondiging van Samsung’s nieuwe mobiele besturingssysteem werd eerder in de maand november gedaan. Het bedrijf lanceerde een website en schreef een wedstrijd uit voor ontwikkelaars. Ondanks deze ontwikkelingen bleef het tot nu toe een beetje stil rondom Bada. Er zijn tevens nog geen toestellen aangekondigd die het nieuwe besturingssysteem zouden krijgen. Het is tot nu toe slechts bij onbevestigde geruchten gebleven. Samsung wil hier waarschijnlijk verandering in brengen door volgende maand meer informatie te geven over het nieuw uitgebrachte mobiele OS.

In Londen zal Samsung alles uit de doeken doen wat met Bada te maken heeft. Een precieze datum is niet gegeven, maar het zou vroeg in december zijn. Tevens zou Samsung een aantal fabrikanten meenemen die samenwerken met het bedrijf om het besturingssysteem van de grond te krijgen. Volgens Samsung zouden de eerste toestellen met het Bada-besturingssysteem getoond worden in Londen. Al met al zal het event zich focussen op de functionaliteit van het nieuwe platform, de samenwerkingen die Samsung aangaat met andere bedrijven en de strategie die gehanteerd zal worden om de ontwikkeling van Bada tot een succes te maken.

Bron: Samsung Hub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Magikarp Jump

Pokemon: Magikarp Jump is de verslavende nieuwe Pokémon app lees verder

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters