Samsung komt in december met meer informatie over Bada

Bada is het nieuwe mobiele besturingssysteem dat ontwikkeld is door Samsung. Alhoewel het eerder al aangekondigd was, wil het nog niet echt van de grond komen. In december gaat Samsung uitleg geven.

Bada

De aankondiging van Samsung’s nieuwe mobiele besturingssysteem werd eerder in de maand november gedaan. Het bedrijf lanceerde een website en schreef een wedstrijd uit voor ontwikkelaars. Ondanks deze ontwikkelingen bleef het tot nu toe een beetje stil rondom Bada. Er zijn tevens nog geen toestellen aangekondigd die het nieuwe besturingssysteem zouden krijgen. Het is tot nu toe slechts bij onbevestigde geruchten gebleven. Samsung wil hier waarschijnlijk verandering in brengen door volgende maand meer informatie te geven over het nieuw uitgebrachte mobiele OS.

In Londen zal Samsung alles uit de doeken doen wat met Bada te maken heeft. Een precieze datum is niet gegeven, maar het zou vroeg in december zijn. Tevens zou Samsung een aantal fabrikanten meenemen die samenwerken met het bedrijf om het besturingssysteem van de grond te krijgen. Volgens Samsung zouden de eerste toestellen met het Bada-besturingssysteem getoond worden in Londen. Al met al zal het event zich focussen op de functionaliteit van het nieuwe platform, de samenwerkingen die Samsung aangaat met andere bedrijven en de strategie die gehanteerd zal worden om de ontwikkeling van Bada tot een succes te maken.

Bron: Samsung Hub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters