‘Samsung komt in september met twee verschillende high end-smartphones’

Dat Samsung in september op de IFA-beurs de Galaxy Note 5 gaat aankondigen, is geen verrassing. Wat wel nieuw is, is dat Samsung dan waarschijnlijk ook een tweede high end-smartphone gaat aankondigen met andere specificaties.

TeleWeek week 39: De iPhone 6 is er én maakt een 'buiging' samsung galaxy note edge hands on

Dit meldt SamMobile. Vorig jaar kondigde Samsung ook twee high end-smartphones aan, maar toen ging het om de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge. De Note Edge had een scherm dat aan de zijkant afliep, maar verschilde qua specificaties verder nauwelijks van de Galaxy Note 4.

Dat is dit jaar anders, zo melden bronnen. De Galaxy Note 5 wordt ontwikkeld onder codenaam ‘Project Noble’. Een andere high end-smartphone wordt in de wandelgangen ‘Project Zero 2’ genoemd. Eerder luidde de ontwikkelingsnaam van deze smartphone ‘Project Zen’.

In tegenstelling tot de Note 5 krijgt deze ‘Zero 2’-smartphone géén S-pen. Waarschijnlijk wijst dit erop dat deze smartphone meer op de Galaxy S6 gaat lijken dan op de Galaxy Note 5.

Dan de Galaxy Note 5. Deze smartphone moet de concurrentie aangaan met de iPhone 6S Plus, die ongeveer rond dezelfde periode moet worden aangekondigd. Het super amoledscherm krijgt waarschijnlijk een quad HD- of 4K-resolutie en is niet gebogen. De processor is de Exynos 7422-chipset, wat het nieuwste van het nieuwste is dat Samsung te bieden heeft.

De Zero 2-smartphone krijgt waarschijnlijk een scherm dat aan beide kanten schuin afloopt. Het super amoledpaneel krijgt een formaat van 5,4 of 5,5 inch. In de telefoon zit waarschijnlijk de Snapdragon 808-chipset van Qualcomm, die ook in de G4 van LG zit. De smartphone krijgt waarschijnlijk een opslagcapaciteit van 32GB, een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en een 5-megapixelcamera aan de voorkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters