Samsung komt met 10″ Galaxy Tab in 2011

Geruchten over een 10″-versie van de Samsung Galaxy Tab waren na de officiële aankondiging een beetje weggeëbd, maar ze zijn weer terug van weggeweest. Een Ierse manager van Samsung vertelde dat er begin 2011 een dergelijk model komt.

Samsung Galaxy Tab

De aanvankelijke geruchten over de Samsung Galaxy Tab, die inmiddels officieel is, spraken van een zeven inch-exemplaar en een tab met 10″-scherm. De enige aangekondigde versie had een 7″-scherm en de gedachte was dan ook dat de 10″-versie waarschijnlijk geannuleerd zou zijn of nooit bestaan zou hebben. Niets is minder waar, zo verteld een Ierse manager van Samsung nu. Volgens Gary Twohig zal er begin 2011 een Galaxy Tab met een schermgrootte van tien inch op de markt gaan komen.

Een reden zou kunnen zijn dat Samsung met deze tablet graag Android 3.0 wil afwachten. De 7″-versie met zijn Android 2.2 dat eigenlijk niet voor tablets bedoeld is zou bedoeld zijn om Samsung wat naamsbekendheid en alvast een kleine userbase in de tabletmarkt te geven. De volgende tablets van Samsung, waaronder deze 10″ Galaxy Tab, krijgen wel Gingerbread of hoger mee en moeten echt competitief worden in de tablet-markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters