'Samsung komt met 12-inch tablet in oktober'

Naast de Galaxy Gear smartwatch en de Note III zou Samsung dit jaar ook nog een 12.2″ tablet willen lanceren. De tablet zou volgens de geruchten in oktober op de markt moeten komen met een hoger-dan-HD resolutie.

De geruchten over de nieuwe tablet stammen af van The Korea Economic Daily. De krant meldt dat zij van bronnen heeft vernomen dat Samsung in oktober haar grootste tablet ooit wil lanceren. Tot nu toe was Samsungs grootste tablet 11,6-inch.

Meer details over de tablet zijn nog niet bekend. Zo weten we niet of het een tablet in de Galaxy lijn wordt met Android als besturingssysteem of dat het gaat om een Ativ tablet waar Windows op draait. Als de tablet in oktober uit zou komen, lijkt een aakondiging op de IFA volgende maand in Berlijn waarschijnlijk.

De Samsungpresentatie op de IFA zal op woensdag 4 september in Berlijn plaatsvinden en All About Phones is ter plekke aanwezig om verslag te doen. Gedacht wordt dat Samsung daar ook de Galaxy Gear smartwatch en de Galaxy Note III uit de doeken zal doen.

'Samsung komt met 12-inch tablet in oktober' samsung logo 3 

Bron: The Korea Economic Daily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters